HER GÜNE BİR OJE *** GOLDEN LADY HİNDİSTAN CEVİZİ VE ÇİLEK KOKULU OJELER ***

10/29/2012 10:30:00 ÖÖ

Hello bacılar nasılsınız? Sabahları her gün burada bir oje paylaşıyor olmak, size yine her gün bir oje anlatıyor olmayı çok istiyorum ama şu sıralar yazmam çok mümkün olmuyor yoksa benim oje sevdam bu yoğunluğa rağmen devam ediyor. Çok yakında yine eskisi gibi yoğun paylaşımlar yapıyor olmayı diliyorum. 

Ne zamandır yazmak istediğim Golden Lady bir ay kadar önce çıkarmış olduğu kokulu ojelerinden Hindistan cevizi kokulu 32 ve çilek kokulu 10 kombini günün ojesi olsun istedim!



Her kokuya tek renk yerine farklı kokulara farklı renk ve tonları yapmış Golden Lady. Pastelin kokulu ojelerden en belirgin farkı kesinlikle bu. Mesela hindistan cevizi kokusunu seviyor ama beyaz ojeyi sevmiyorsanız renk alternatifleriniz var.



Kokular konusunda oldukça başarılı buldum. Kalıcılığı olması gerektiği kadar iyi bir sonraki gün hala tırnaklarımda kokular kalmıştı. Kıvam ve opaklık yine diğer Golden Lady ojeler gibi şahane. İki kat uyguladım, hızlıca kuruyup misler gibi koktular!



Hindistan cevizi gri tonlu hafif sedefli olanı benim tercihim oldu. rengine bayılarak almıştım zaten ama tırnağımda çok daha başarılı olduğu kanaatine vardım. Çilek kokulu olanı bir blogta görüp parlaklığını çok beğenmiştim. Kırmızı rengi o tatlı kokuyla daha çekici hale getirmiş :)

Aranızda bu renkleri kullananlar var mı hanımlar?

Bumerang blog ödüllerinde Nimo 'ya en çalışkan blog kategorisinde oy verdiniz mi? Hala oyunuzu kullanmadıysanız şimdi hemen BURADAN ışınlanıp, bana düğün hediyesi bir oy vermek ister misiniz? Unutmayın, ne kadar telefon o kadar oy hakkı ;)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. ayy kırmızı olanı o kadar begendim ki görür görmez cilek aşermeye başladım :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. http://merakliperiler.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)