ELMAS IŞILTISI VE KADİFE YUMUŞAKLIĞINDA BİR CİLT İÇİN *** DERMALOGICA SCIN PERFECT PRIMER SPF30 ***

11/28/2012 01:32:00 ÖS


Elmaslar kızların en yakın arkadaşıdır diyorlar ya sizce?

Çok sevdiğim cilt bakım markalarından Dermalogica 'nın inci tozlu ve peptidli ürünü Skin Perfect Primer SPF30 nicedir anlatmak istedim ama düğün sebebiyle bir türlü fırsat bulamamıştım. Hatta Instagram da yayımlamışlığım var ama ayrıntılı anlatmak gerek diye düşünüyorum bu ürünü çünkü elimin altında, vazgeçilmezim oldu..



Peki nedir bu Skin Perfect Primer SPF30 ?

Ciltteki kırışıklık ve ince çizgileri azaltan, ton farklılıklarını dengeleyen ve çevresel hasarlara karşı koruyan, makyajın çok daha kalıcı ve ışıltılı olmasını sağlayan yepyeni bir makyaj bazı... Yaz boyu bazen makyaj altına bazen tek başına fakat sürekli cildimde kullandığım bir ürün oldu. yarıladım ve bitecek diye çok üzülüyorum :(


İçeriğinde sürer sürmez hissedeceğiniz kadifemsi silikon bir madde var. Doğal rengiyle cilt tonunu dengelerken, aydınlatıyor olması şahane! Skin Perfect Primer kullanırken gün içinde ayrıca nemlendiricilere ihtiyaç duymadım, cildimin nem ihtiyacını da karşıladı. İnce çizgileri yumuşatan, cilde kusursuz bir görünüm ve mükemmel bir ışıltı sağlayan cildi makyaja hazırlayan baz, kadifemsi silikonlar, soya proteinleri ile birlikte cilt yapısını dengeleyerek anında yumuşak bir cilt oluşturuyor.
Peptidler ve AGE Smart aktifleri MMP'lere ve serbest radikal hasarlarına karşı cildi korurken, güneş filtreleri ile güneş hasarlarından koruyor. Bu nedenle ayrıca bir güneş koruyucusuna ihtiyacınız olmuyor. 



Kıvamlı yoğun bir yapısı var. Kapatıcılığı yok ama renk düzensizliğiniz, kızarıklarınız varsa çok güzel eşitliyor, makyaj yapmamış ama doğal yapısı kadife gibi bir cildiniz var gibi görünüyor. Rengi hemen her cilde uygun olacaktır diye düşünüyorum. 

İki türlü kullanabilirsiniz Scin Perfect Primer 'i, gözle görülür yumuşaklık ve parlaklık için tek başına nemlendiricinizden sonra veya ince çizgileri doldurmak ve makyajın daha kalıcı olması için nemlendiriciden sonra fondötenden önce cilde uygulayın. 
Keskin bitkisel bir kokusu var, rahatsız edici değil. Suni koku ve suni renklendiriciler kullanılmadan formüle edilmiş. 22 ml bir ürün 1 aydır bende hemen her gün kullanmama rağmen ancak yarıladım, yoğun kıvamlı olduğundan boca etmenize gerek kalmıyor, fırça yardımıyla güzel dağılıyor.

Eğer aradığınız şey kadife görünümlü, elmas ışıltısında bir cilt ise Dermalogica Scin Perfect Primer SPF30 u mutlaka ve mutlaka öneririm. Size hem güneş koruma hem makyaj bazı hemde iyi bir nemlendiriciyi tek üründe sunan başka kaç ürün var ki? ;)
Tüm Dermalogica satan yetkili yerlerde bulabilirsiniz...
Bilgi için,



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Böyle can ürünler neden ufacık ambalajlarda ya Rab? The Porefessional da aynı gramajda,azıcık kalıyorlar kiğğğ :(

    Eline sağlık can,ne güzel yorumlamışsın,Pore'm bitince bunu deneyeceğim.

    Bu arada kutlayamadım geç kaldım ama kusuruma bakma.Allah bir yastıkta kocatsın sizi,çok güzel bir Gelin olmuşsun maaşallah.Öperim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooof sorma hiç sorma.. Sanırım içeriğin özel olmasından kaynaklı :/ Rica ederim canım hiiç önemi yok düşünmen yeter tatlım teşekkürler ;)

      Sil
  2. şahane anlatmışsın :) bende bu tarzda bi ürün arıyordum, ama fiyatı nedir hatırlıyo musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz küsür civarı fiyatı tatlım ama dediğim gibi sanırım 2 aylık bir ürün olaak kullanım az olursa 3 ay sürede gider :)

      Sil
  3. çok teşekkür ederim, bi deniyim bende :)

    YanıtlaSil
  4. Bende almak istiyorum ama her şeyi boca ederek sürüyorum bu bana bir ay giderse iyidir:))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)