FLORMAR WILD COLLECTION *** ASKER YEŞİLİ FAR CW05 ***

11/28/2012 03:53:00 ÖS


Kış gelince ton ton bir çok ton yeşil farım olsun istiyorum. Hatta bazen alıp alıp eve geldiğince ayıkıp, '' aa bunlar ne çok benziyormuş '' diyor kendime gülüp geçiyorum. Yıl kamuflaj yılı ve bolca yeşil tonlar göreceğimize göre kızlar makyaj için yoksa mutlaka askeri yeşil tonlarda kalemler, farlar edinin!
 Flormar' ın yeni Wild Collection da muhteşem bi tane var mesela ben yazmazsam olmaz dimiiii? :)






Hafif doreye yakın, koyu bir asker yeşili. Minicik miktarla hemen rengini veriyor. Dozunu az kullandığınızda günlük yoğun kullandığınızda ise gece makyajınızda kullanabilirsiniz. Par par parlamıyor çok mat bitişli olduğunu söylemem, dikkatli bakıldığında yada minik ışıklarla parıldayacak cinsten.
En iyisi size günlük makyajda nasıl kullandığımı göstereyim durumu daha iyi netleştirmiş olurum. Bu vesile ile gül cemalimi, makyaj yazılarımı özleyenlere de selam edeyim, miihmiih :)





Bu koleksiyonu zaten çok sevmiştim ben ama siz far hakkında ne düşünüyorsunuz, beğendiniz mi? Mini boyda, büyük olanları sürekli makyaj yapmayan kişiler çok kullanamıyor hem bunlar çantalara atılıyor, taşıması kolay diye seviyorum. 16-17 TL gibi bir fiyatı var!

Kullananlar var mıı? :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. canım güle güle kullan öncelikle farın rengi çok güzel ve sana da çok yakışmış bir de kullandığın göz kaleminin markası ve numarasını da söylersen çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım yakıştırmana sevindim liner ise daha önce yazmıştım buda linki, http://nimostylo.blogspot.com/2012/04/jel-liner-arayanlar-physicians-formula.html

      Sil
  2. Canım,farın fiyatı 20 değil 13.90 tl.sitesinde ;) Düzelt istersen ..

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış canım yeşilleri çok severim göz makyajında. farı çok beğendim ama göz kalemiyle ayrı bir bütünleşmiş güzel durmuş yakışmış sana :)
    göz kaleminin markası nedir???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fb den yazdım ama burdan da söyliim fıstıkk http://nimostylo.blogspot.com/2012/04/jel-liner-arayanlar-physicians-formula.html bu :)

      Beğenmene sevindiim , çook öperim ;)

      Sil
  4. süper bir renk, çok yakışmış size de, bu wild koleksiyonunu baya iyi yaptılar galiba ambalajları da çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni serileri müthiiiiişşşş yves rocher ortaklığından sonra coştular

      Sil
  5. Çok güzel olmuş! Bende Mor rengini kullandım ve oldukça beğendim. Pigmenti ve kalıcılığı gayet başarılı :)

    YanıtlaSil
  6. göz kalemiyle çok iyi durmuş
    flormar bu ara coştu zaten güzel ürünler çıkarıyor bakmakta fayda var:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)