HER GÜNE BİR OJE *** MAKE UP FOR EVER BLACK TANGO ZÜMRÜT YEŞİLİ ***

11/02/2012 10:30:00 ÖÖ


Haftanın son gününden merhabalar. Yarın kına ve kız evi düğünü olacak biri için fazla rahat görüyorum kendimi. Alın işte misal oturmuş post yapıyorum :) Bide bu durum her şeyin hazır olmasından kaynaklı elbet, planlı programlı ilerleyince kasmadan halledebiliyorsun;)

Günün ojesinden çok beğendiğim, yeni keşfettiğim, ilk Make Up For Ever ojem var. Hatta takip edenler bilir ŞURADA body painting etkinliğinden bahsetmiş ve koleksiyonun 3 oje rengini göstermiştim. Şimdi merceği zümrüt yeşili olana çevirme zamanı!




Başta söylediğim gibi bu markaya ait hiç ojem yoktu bu nedenle koleksiyonu satın alırken hatta ilk ojeleri sepete attım. 3 ana renk var seride. Fakat 3 renk ayrı kullanıma uygun. Zümrüt yeşili olan tam bir kış rengi...



Özel tasarlanan fırçasıyla sürümü çok rahat. 3 oje rengi tüm dünyada sınırlı sayıda üretilmiş. Ben aldıktan 2 hafta sonra Sephora' ya uğradığımda kalmamıştı hatta fakat yeniden geleceği söylendi. 




Hem güneşte hem gölgede harika bir renk. İlk kez Make Up For Ever oje kullanan biri olarak şöyle söyleyebilirim verdiğiniz parayı hak ediyor. Oje kokusu neredeyse hiç yok, sürerken hani ojenin burun sızlatan ve sonrasında tırnaklara yapışan kimyasal kokusu vardır ya, işte yok yok denecek kadar az! Tek katta opak oluyor ikinci katı istemiyor ve çok hızlı kuruyor. İstanbul' da ev arama ev yerleştirme yoğunluğu nedeniyle çok sık oje değiştiremediğim için 1 hafta tırnaklarımda ilk halini korudu. Üstelik top coat kullanmamıştım. Sınırlı sayıda üretilen Black Tango serisine ait Make Up For Ever ojeyi 25 TL 'ye Sephora mağazalarından sahip olabilirsiniz...

Zümrüt yeşil sevenleri bir göreyim, nasıl buldunuz bu rengi? ;)


Bumerang blog ödüllerinde Nimo 'ya en çalışkan blog kategorisinde oy verdiniz mi? Hala oyunuzu kullanmadıysanız şimdi hemen BURADAN ışınlanıp, bana düğün hediyesi bir oy vermek ister misiniz? Unutmayın, ne kadar telefon o kadar oy hakkı ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. ojeyi fln boşver de şimdiden hayırlı, uğurlu olsun mutlu yuvan sevdiklerinle taşsın, dolsun!
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh! Ne tatlı bir dilek, bıraktım ojeyi o zaman seni kocaman kucaklıyorum tatlım :)

      Sil
  2. bir hafta mıııı?! Aman tanrım! hemen bakılmalı ve edinilmeli bence de :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)