HER GÜNE BİR OJE *** NEW YEAR GLITTER ALL THE WAY ***

11/28/2012 11:33:00 ÖÖ

Selam kızlar!

Günün ojesi için yeni yıl yaklaştığından China Glaze çıkardığı New Year serilerinden biri olsun, hafta ortası parıltılarla neşemiz yerine gelsin, gözlerimiz ışıl ışıl etsin istedim. ( böyle de uzun cümleler yeni alışkanlığım :/ )


kozmetiksite.com yani sizlerin Tanacan Kozmetik olarak tanıdığınız firmayı ne kadar sevdiğimi ve China Glaze marka tüm ojeleri onlardan temin ettiğimizi takip edenler bilirler. Personeli, çalışma disiplinleri, hızları tartışılmazdır. Düğün öncesi bana hediye göndermek istediklerini söylediklerinde şaşırdım. Hani takipçilerimden ve yakın görüştüğüm firma pr hariç böyle şeylere alışkın olmadığımdan çok mutlu oldum. Ve yeni seriyi benim için özel hazırladıkları kartlarla göndermişlerdi. Nasıl nazik ve ince bir hareket değil mi? :)


Şimdi bu setten Glitter All The Way konuğumuz olsun bugün ;)





Glitter All The Way içinde bir çok rengi barındıran micro simler içeriyor. İster benim yüzük parmağımda kullandığım gibi bütün olmadan yada diğer parmaklarımdaki gibi başka oje üzerine tek kat yada sadece kendisini 2 kat yoğun olarak uygulayarak kullanabilirsiniz. Simli ojeleri çıkarmanın zorluğu malum, evlenip barklanınca folyolara tek tek sarıp çıkarmak zaman kaybı olacağından ben daha rahat çıkarmak adına altına başka renk oje sürerek kullandım. Alt zeminde ise BURADA daha önce yazdığım Sally Hansen Crinoline var!





Yeşil, pembe, mavi, dore, kırmızı, mor gibi renklerin yoğun olduğu ilk bakışta kesinle şu renk diyemeyeceğiniz bir oje Glitter All The Way tam bir yılbaşı gecesi dışarı çıktığınızda sürmelik oje, yeni serinin de gözdesi o zaten!
Keyifli kullanacağım ojelerden biri olacak sizde bu süper ışıltıya sahip olmak isterseniz bu ve diğer yılbaşı seri renklerine BURADAN ulaşabilirsiniz :)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Çok güzeller, yani simli oje sevmeyen biri olarak bana bile sevdirdiniz şu china glaze ojeleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli oje sevilmez mii hiç :)

      Sil
    2. Bende fazla sevmem Nimo :)
      Ama sende bi ayrı güzel duruyo :) Simli oje sevmeyenleri bile sevdiriyosun :D

      Sil
  2. Ben de simli oje çok fazla kullanmıyorum.. Ama fotoğraflarda çok hoş görünüyor açıkçası :)

    Nimoşuum bu arada eşarp çekilişim var blogumda, muhakkak beklerim seni dee
    http://busra-erdogan.blogspot.com/2012/11/hediye-esarp-modu.html

    :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)