NİMO DÜĞÜN TELAŞINDA *** KINA GECESİ DETAYLAR VOL 1 ***

11/26/2012 03:18:00 ÖS

Biliyorum çoook merak ediyorsunuz, kınaya düğüne ait detayları birden değil yavaş yavaş paylaşmak istedim. Bi kaç görsel olmasın, hızlı hızlı aceleye gelmesin istedim bu nedenle bekledim!

Ve artık kınayı anlatma zamanı ;)


Kına için herkesin giydiği kırmızı büyük etekli gelinliklerden yada renkli abiyelerden giymedim. Giymek istememin iki sebebi var. Birincisi hiç tarzım olmadığından ben olmaktan çıkmak istemedim, kural diye geriye dönüp bakıp pişman olacağım bir şey olsun istemedim ikincisi kına Ordu 'da yani bizim memleketimizde oldu, düğüne gelemeyenler olacaktı. Bu nedenle gelinliğin özel olduğuna da inandığımdan, ikinci gelinlik yani gelinliğe benzer daha sade bir elbise tercih ettim!


Saçlarımı bu kadar uzatmışken hakkını vermek, düğünde nasıl olsa topuz kullanacağım için kınada açık kullanmak istedim. Su dalgası, doğal bir maşa yaptırdım  fakat gür, uzun, düz ve katsız saçlarım ağırlaştıkça bozuldu haliyle ama olsun daha çok doğal kaldı, yapılı yapılı değildi! :)





Beden kısmı düz beyaz şifon kumaş, bel kısmı kemerli basic kesim uzun bir elbise idi. Olayı kol ve arka kuyruk olan elbisemi çok severek aldım, taşıdım. Her gören özel yaptırdığımı düşündü fakat çok aramadan karşıma ilk mağazada çıkınca başka bir yere bakmadan aldım. Üstelik tek gelmiş ve kimse tarafından alınmamıştı bu elbise. Sanırım insanlar nerede nasıl kullanabileceklerini bilemediler ve çekindiler. Ve benim olacakmış, beni beklemiş :)





Hem kınamda hem düğünümde çok oynadık. Pisti hiç boş bırakmadık, çok iyi ev sahipliği yaptığımızı düşünüyorum. Hatta aslında içimde de kalmadı değil gelin damat koltuğunu görmedi totomuz :) Kıyafetimin kuyruğu ve etek boyu uzundu oldukça bu nedenle aslında pistte çok zorlandım, sürekli ayaklarıma takıldı. Ayakkabım hem düğünde hem kınada babet olduğundan tek artım bu idi, hiç ayak ağrısı bilmedim, yorulmadım da. Takılmayın illa topuklu giyilecek diye bir şey yok, rahat oldukça insan daha şık ve güzel oluyor. Ayakkabılarım gözükmüyor hiç bir fotoğrafta ama yine dantelde babet giymiştim.


Makyaj için ise yine sade kalmayı tercih ettim. Seyrek doğal görünümlü takmak kirpik ve beyaz, inci tonlarında grili siyahlı gölgeli bir makyaj kullandım. Abartmadığım içinse gece boyu ne aktı, ne çıktı. Saç aksesuarı ise aslında bir yaka kolye.... İstediğim gibi bir şey bulamayınca bende kolyeyi saçıma taç niyetine taktım :)))




İşin düğün kısmını anlattıktan sonra nasıl kına yaktık, kınamda ne giydim, neler hazırladım, ağladım mııııı onları da sonraki yazılara sakladım hepsini bir çırpıda nasıl anlatayım ayoool, merak edin azıcık :))

Hadiii hadii şimdi siz yazın, nasıl buldunuz sahii? :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

31 YORUM

  1. Öncelikle düğünün hayırlı olsun :) bu şekilde yoruma açmana da sevindim;) çünkü ben de sessiz takipçilerdenim :) çok hoş görünüyorsun, maşallah. makyajını kendin mi yaptın? merak ettim :) bir de kesin herkes gelinliğin zaten beyaz, niye kınada da beyaz giydin diye yorum yapmıştır. hiç kafana takma. bu senin düğünündü;) ve süper olmuşsunuz, mutluluğunuz daim olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Nimo'm catlaticaksin beni vallahii.
    Hepsini gormek istiyorummm :D
    Ne hossun oyle
    cok yakismissiniz bebegim
    optumm.

    YanıtlaSil
  3. Çooook güzel olmuşsun Nimocum, herşeyde tam olarak tarzını yansıtmışsın, gözlerindeki mutluluk hiç eksik olmasın :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş, güzel olmuşsunuz. Allah mesut etsin. :)

    YanıtlaSil
  5. Yaaa seni yerimm, çok zarif olmuşsun Nimocumm,maşallah diyorum size:)
    Sabırsızlıkla bekliyorum diğer detayları.
    Muahh:*

    YanıtlaSil
  6. Seçimler süper sen süper olmuşsun hep mutlu olun dilerim bende böyle güzel resimler bırakarak ardımda atlatırım :)
    hayırlı uğurlu sonsuz olsun...

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuşsunuz ikinizde tü tü maşallah.fotolar çok güzel, elbisen çok güzel. saçın makyajında harika.

    YanıtlaSil
  8. çok güzelsin...
    maaşallah canım...

    YanıtlaSil
  9. o öyle olur, burda bu giyilir diyenleri hiç anlamam zaten kuzum, en bi güzelini yaptın sen, hatırlarsan bende kınamı kız kıza barda yapmıştım, geriye dönüp baktığında keşke kendi istediğimi yapsaymışım demiyceksin ohh ne güzel (: elbisen inanılmaz, tam senin tarzın, başka biri böyle taşıyabilirmiydi bilmiyorum, cidden seni beklemiş, çokta iyi yapmış (:

    şu fotoların kenarına köşesinede nazar boncuğu kondur (: 41.5 kere maşallah canım benim

    YanıtlaSil
  10. Her şeyinle çok doğal ve güzel olmuşsun. Hiçbir şeyi abartmayarak kendi güzelliğini daha da ortaya çıkartmışsın bence. ışıl ışılsın resmen :) Kıyafetine de bayıldım çok romantik duruyo. Bi ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah tüm bekarlara nasip etsin inşallaaaah amiiiiin :D

    YanıtlaSil
  11. tabiki çok tatlısın sahii :)melek gibi olmuşsun beyazlar içinde..

    YanıtlaSil
  12. sade olanın her zaman daha zarif ve elegan göründüğünü düşünürdüm; beni tekrar haklı çıkardın(:
    allah mutluluğunuzu bozmasın, keder vermesin..

    YanıtlaSil
  13. bayıldııım :) hem sana hem elbisene. saçların da çok güzel pırıl pırıl... umarım hep mutlu olursunuz.

    YanıtlaSil
  14. çok harika bir çift olmussunuz ALLAH mutluluğunuzu daim etsin elbisen çok güzel biraz tüyo alsak iyi olur biz nerden nasıl buluruz

    YanıtlaSil
  15. Su gibisin maşallah size.. Twitterdan paylaştığında da çok sevmiştim elbiseni, tamamını görünce bir kez daha beğendim, çok özendin, emek verdin her şey gönlünce olmuş... Mutluluğunuz daim olsun..

    YanıtlaSil
  16. pamuk prenses gibi olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsin...

    YanıtlaSil
  17. Allahiiiim ne zamandir bekledigimiz an:D Nimo'cum fistigin dibi olmussun boyle prenses peri karisimi mikemmel bisey olmussun yahu! Elbisen de saclarin da makyajin da durusun da harikulade!

    Su ankinin bin kati mutlu olun insallah:)

    YanıtlaSil
  18. siz pek şık pek güzel anlaşıldığı üzre pek mutlusunuz :)
    mssşsllsh dize bayıldım :)



    begumyagci.blogspot

    YanıtlaSil
  19. Çok ama çok zarif görünüyorsun melek gibisin.. çok yakıştırdım sana.. Kuğusun adeta..

    YanıtlaSil
  20. Aman Allah 'ım! Bu ne zariflik, bu ne şılık bune doğallık! Nimoo bayıldım ben sana. Ne kadar güzel kendi tarzından ödün vermemen o allı pullu kınalıklardan giymemene çok sevindim. Makyajında gayet güzel. Elbisen de hiç lafım yok. Sanki saçın salaş bi örgü oalbilirdi diye düşündüm o kadar. Arlarına küçük küçük beyaz çiçekler konulabilirdi çıtır çıtır diye aklıam geldi. Ama bu halinde süper :)
    Allah yüzünden o mutluluğu, güzel gülüşünü eksik etmesin.
    Blog dünyasının Pamuk Prensesi diyorum sana

    YanıtlaSil
  21. Allah mutlu etsin, tebrikler:)

    YanıtlaSil
  22. elbisene bittimmm arka detay gerçekten çok çok hoş... Allah mutlu mesut etsin. ;)

    YanıtlaSil
  23. merhaba gerçekten çok şık çok zarif olmuşsunuz :) düğünde ve kınada babet giymeniz ayrıca dikkatimi çekti çünkü bende öyle yapıcam sözlümle boylarımız aynı olduğu için tabi rahat olmasıda ayrı bi avantaj :) kınanızda ve düğününüzde giydiğiniz babetleri çok merak ettim onlarında resmini yayınlarsanız benim için fikir olmuş olur . şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  24. Nimo sen de karadenizliymişsin :)
    şimdi farkettim zaten kendini bu kadar sevdirmenden belliydi :)
    çok doğal bi gelin olmuşsun örnek alıyorum senin bu hallerini..

    YanıtlaSil
  25. Bayildim elbisene cok guzel bir secim masallah canim diger posta isinlaniyorum;)

    YanıtlaSil
  26. Çok beğendim yaa hersey cok guzel olmus,cokta yakından takıp ettım bır gelın adayı olarak.kına gecesınde kullanıdıgın ıkıncı gelınlık ,makyajın, sacın hersey bırbırınden dogal ve sade olmus:)tam benlik fazla abartmadan güzel olayım dıye daha cok rezıl olmadan hanım hanımcık sade ve dogal bır gelın olmussun canım sanada cok yakısmıs.mutlu gunumde bende senden yardım ve destek alabılırım canımm.Tekrar mutluluklar herşey gönlünce olsun :))

    YanıtlaSil
  27. Nimo elbisenden nerde bulabilirim yardim et banaaaaaa cok hosuma gitti nisanlima gosterdim oda begendi bundan almak istiyorum ben :(

    YanıtlaSil
  28. Nimo elbisenden nerde bulabilirim yardim et banaaaaaa cok hosuma gitti nisanlima gosterdim oda begendi bundan almak istiyorum ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Csnım ben elbisemi ordudan bir yerden almıştım :/ Bulman ek mümkün değil sanırım

      Sil
    2. Ufff peki canim tesekkurler yinede :$

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)