NİMO DÜĞÜN TELAŞINDA *** YATAK ÖRTÜSÜ SORUNSALI ***

11/30/2012 02:00:00 ÖS

Yine bu başlık çünkü daha taze gelin olsam da hala buraya taşıyamadığım çeyiz yazılarım var. Ve siz istiyorsunuz ki hep böyle şeyler yazayım ama ben evlendim canlar, yazacaklarımı, önerilerimi zaten BURADA aylarca yazdım. Eksik kalanları ise yavaş yavaş aklıma geldikçe paylaşacağım ;)

Neyse asıl konuya dönersek, evlilik arifesinden geçen herkes bilir ki tam bir sorundur '' yatak örtüsü '' seçimi. Olmasa olur mu, şart mı diye bende çok sordum ama elbette zorunlu değil. Fakat yeni gelin olunca gelen giden olacağından, nevresim takımlarınız ne kadar güzel olursa olsun bir iki yatımdan sonra buruşuyor, ilk hali kalmıyor. Bu nedenle yatak örtüleri kurtarıcı süper bir şey, şimdi anlıyorum bunu hooop kapa üzerini geç! Şuna geleceğim aslında, yatak örtüsü deyince ya çok spor, düz renk yada arabesk ruhlu, fazla baharatlı ( : D ) şıp şıkır şeyler çıktı karşıma. Eminönünü talan ettik, yok, ruhuma, odama, bize göre bir örtü yok, ortası yok! Sonra siteler arasında gezerken bir alışveriş site kampanyasında tanıdım Apolena 'yı. Nostaljik, orta karar hemde oldukça romantik örtüleri görünce dedim işte bu benim aradığım şey. Eğer sizde benim gibi bu örtü konusunda sıkıntı yaşıyorsanız yada evlilik hazırlığı içerisindeyseniz kulağınıza küpe olsun, hiç efor sarf etmeden Apolena ' ya atın kendinizi derim!

İşte benim seçimim ,







Nasıl buldunuz?

Evime gelen her misafirim yatak örtümü soruyor ne güzel düşünmüşsün biz hiç kullanamadık o kabarık şeyleri diyor. Hem bu tarz örtülerin temizlenmesi, muhafaza edilmesi de daha kolay. Hemde o kabarık, süslü şeyler ne pahalı öyle, bir tanesi için iki bin fiyat verdiklerini biliyorum! Benim çektiğim çileyi çekmeyin,  keşke daha önce bana gösterselerdi Apolena 'yı ayaklarıma kara sular inmeseydi diyorum şimdi. Hem modern hem zaman geçtikçe ölmeyecek ürünler tasarlamışlar, seçmek de zor! Üstelik benim ihtiyacım yatak örtüsü idi ama onlar sadece örtü yapmıyorlar, girip mutlaka sitelerine tanışmanızı isterim. 
Hadi BURADAN ışınlanın! :)

Beğendiniz mi örtümüüüüüüüüü kızlar? :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

21 YORUM

  1. ayy ama çok güzelmiş.. gerçekten çok kullanışlı. vede çok ferah göstermiş odayı.. güle güle kullan nımom

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım tam senlik dimii? :)

      Sil
  2. evlenirken ben de karşı çıkmış ve kesinlikle yatak örtüsü almamıştım.Ancak evlendikten sonra eksikligini çok hissettim.Bir an tereddüt bile etmesin kimse bence :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok cidden lazımlı bişey ki evimde tek bir örtü yoktur. Ama yatak örtüsü hayat kurtarıyor.

      Sil
  3. ahhh aaaah. Nerde o gunler :(
    Buyusemde evlensem ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyüme kızım tek kişilikleri var. Gerek yok illa evleneceksin tek kişlik olanlar daha güzel hatta :)

      Sil
  4. Ben bayıldım bayıldım uyandım diyebilirim. Ay ayyy diye diye bir hal oldum. Nimoo senin bu seçimlerinin süper gerçekten. Daha ne diyeyim tabikide mükemmel ben perdenide çok beğendim yatak örtünlede uyumlu olmuş her şey süper :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında beğenen de var beğenmeyende ama en önemlisi evimde her parçamı kimseye kulak asmadan yerleştirdim. Bu keyif verici bişey, çok keyifliyim. Beğenildiği zamansa tabii çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim tatlım ;)

      Sil
  5. Ay ne hos biseymis bu yahu! Danteline de ayri bayildim:)) gule gule kullan Nimom:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy sen çok mu sevdin, nerelerdesin yahu :) Özlemişim yorumlarını tatlım teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun.

      Sil
  6. cook begendımm canımm :) ben de kervan dan almıstım fransız dantellı yatak ortusunu komple takım ve dedıgın gıbı acaippp pahalıydı taksitleri öde öde bitmeyen cınslerdendı :) evladiyelik anacım sımdı ozel gun ve haftalar ıcın daklıyorum :D zira incikleri dökülürse üsülürümm :D

    ama senın apolenayı da cok begendım ben de bakarım muhakkak.

    English home ıse son zamanlarda en buyuk favorim canıkom coook romantıkk!

    opuyorum kocamnnn az kaldı gelıp yakından teftiş etcem herseycığını!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. English home romantik ama yine pahalı üstelik çok yakın iki arkadaşım aldıklarına bin pişman oldular dağıldı falan deyince bende rotamı oraya çevirmedim. Bide hep açık tonlar var ya orada. Yine bir yatak örtüsü alacak olsam Apolena' dan alırım :) hehe gel bebeğim bekliyorum :)

      Sil
  7. çok beğendimm çok iyi yapmışsın kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  8. piyasada görmediğim modelde çok şık Nimo :)
    kenarındaki dantele bayıldım..

    YanıtlaSil
  9. yatak elbette harika ama ben perdelerinede bayıldım.. Onlar nerden?..:)

    YanıtlaSil
  10. hmmm siteyi inceledim perdelerde apolena den galiba.. :):) cok harikalar..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)