YENİ ÜRÜN *** GOLDEN ROSE SEXY BLACK MASCARA ***

11/30/2012 11:21:00 ÖÖ


Ahanda Cuma!
Eskiden Cuma bana ertesi gün anne ve baba ile yapılan neşeli kahvaltılar iken şimdi eşimle sofra hazırlayıp yemek olmaya dönüştü, hayat çok garip :)

Bugün ilk yazıyı oje ile yapmak istemedim değişiklik olsun mascara neden olmasın dedim...




Golden Rose son 3 aydır fark edilir şekilde ürün atakları yapıyor, peşin sıra süper ürünler çıkıyor. Türk kozmetik firmaların en belirgin hatası yeni ürünü '' öylesine, çıkarmak için çıkarmak '' idi. Yeni ürün çıkar ee ne farkı var dendiğinde sadece ambalaj değişikliği olurdu. Fakat son 1 yıldır kozmetik firmalarının rekabete girdiklerini hissetmesi ve durumun bize yaraması müthiş!





Dikkat çekici bir ambalajı var, kesinlikle dantel kullanmak farklı bir görünüm vermiş Golden Rose Sexy Black Mascara 'ya. Dış görüntüsünün dışında fırçası çok farklı. Düz gelen fırça uç kısımda top şekline dönüşüyor.



Kirpiklere hacim vermiyor ama kesinlikle güzel uzatıyor ve mükemmel ayırıyor. Rengi çok başarılı gerçekten ismine yakışır derece koyu siyah. Temizlenmesi kolay, çok ağır bir mascara değil. Ambalaj ne kadar gece ürünü gibi görünse de gündüz makyajı için çok ideal bir mascara. Fiyatı ise herkesin ulaşabileceği güzellikte, 17.75 TL ye Golden Rose kendi online sitesinden alabiliyoruz. Üstelik siteden 3 makyaj ürünü alana çanta da hediye imiş, BURADAN görebilirsiniz.

Türk firmaları böyle güzel ataklar yapsın, yeni ürünler çıkarsın canımı yesin ayol :)

Nasıl buldunuz Golden Rose Sexy Black Mascara 'yı, içinizde kullananlar var mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. golden rose aştı kendini cidden, aslında dediğiniz gibi yerli kozmetik firmaları baya atakta, ambalaj tasarımları farklı ürünler... Fiyatlarda ulaşılabilir tamam ama ithal kozmetiklerden bazı markalar yine daha ucuz kalıyor bunların yanında ve o zaman insan tereddüte düşüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bu ara bir coşma durumu hakim. Çok orta karar firmaları tercih etmek lazım en alt seviye beni de tereddüte sokuyor elbet :)

      Sil
  2. bence bu ürünün iyi bir tanıtım için belli bir iç çamaşırıyla anlaşılıp da o ürünün yanında indirimli satılsa baya tutar sanki. çünkü kapağı bana direkt iç giyimi anımsattı.

    benim de kendin yap bloguma bir göz atmak istersen http://muguettt.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah kesinlikle şahane bir fikir ;) neden olmasın yılbaşı hediye alternatifi olabilir mesela :)

      Sil
  3. senin bu gözlerinin resmini alıp odama asıcam bakıp bakıp durcam, bebeğimin kipikleri seninkiler gibi olsun :P benimkiler çivi gibi dümdüzzz :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebeğin erkek olursa sakat ama annesi :)Sana benzesiin daha ne istiyon karıştırma beni ballı lokum bir annesi var bi kere kendine haksızlık ediyoosun kızım töbee töbe :)

      Sil
  4. bende istiyorum yaaaa çok güzelmiş güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  5. Ceren cim maskaradan çok gözlerin daha ilgi çekici maşallah:)) fotoları kendin çekti isen zaten ayrı bir marifet bende asla olmayan :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)