ALIX AVIEN SHINE PLUS RUJ SERİDEN EN SEVDİĞİM ÜÇLÜ ***

12/07/2012 10:30:00 ÖÖ


Heyo Cuma geldii bile. Yarın kardeşkom İstanbul' a ablasının evine ilk kez gelecek, evimin ilk misafiri olacak bu nedenle mutluyum çok çook :)

Ne zamandır yazmak istediğim keyifle kullandığım üç ruj rengiyle başlamak istedim yazılarıma. Alix Avien Shine Plus ruj serisinin renk kartelası oldukça geniş. Dudağa verdiği nem ve kalıcılığı bir yana bu üç renk her durumda kurtarıcım oldular. 




Rujları uzun süredir kullandığım ve yeni olmadıklarından böyleler öncelikle olarak özür dilerim. Ruj yazılarında hep yeni olarak yazınca bunlar bir tuaf oldu ama size bu renkleri önermek çok istedim. 

İlk olarak çok tatlı yok gibi pembe olan 2 numarayı göstereyim. Çok doğal, beyaz veya buğday tenli iseniz severek kullanacağınız bir renk bu.





Kına gecemde de bu ruju kullandım. Hatta hemen her gün kullandığım ikincisini satın aldığım, Alix Avien piyasadan kaldırmadığı sürece sürekli alacağım bir renk bu.


Sonra kırmızı ile orange arası, soft tonlu tatlı kış rujum. Turuncu rujlara kafayı taktığım dönemde hayalimdeki 9 numara ile tanıştım. Ya çok patlak renklerdi yada çok sarımsı. 




Biraz pembe tonlu bir orange 9 numara.Şeftali tonlu denir ya aynen o hesap. Sürümü biraz zor bunun üçüne göre ama altına nemlendirici uygulayıp üzerine sürüyorum ben. 





Fuşya tonlu ruj arayanlar için kesinlikle mükemmel bir renk. Fuşya ruj deyince biraz mavilik olmalı, iddialı olacak bu renk. Yoksa pembeye yakın oluyor.

Bu serinin 10 TL gibi bir fiyatı vardı ben aldığımda ama zaman zaman değişiklik olabiliyor, kampanya olabiliyor. Başta söylediğim gibi bunlar benim değiştire değiştire kullandığım, çok sevdiğim üç renk. Ama Alix Avien Shine Plus seride bir çok renk seçeneği var. İşte bu da renk kartelaları,


Sizin bu seriden çok severek kullandığınız renkler yada '' aa şu ne güzelmiş mutlaka alayım '' dedikleriniz var mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. 2 numara bende de var ve çok seviyorum.favori pembelerimden <3 bide 8 numaradan var ne mantıkla aldığımı hala bilmediğim :) bu kadar renk seçeneği olduğunu bilmiyodum walla.ne zman baksam 3-5 renk oluyo hep ellerinde bu kozmetikçilerin :/

    YanıtlaSil
  2. ilk resimdeki pembeyi cok begendim amabir sey sormak isterim diğer mat rujlar gibi dudagı kurutuyor mu acaba?

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. fuşya olana bayıldım :)) bende de 2 ve 8 numara olanı var ama 5 numaraya,daha doğrusu bu tarzdaki canlı renklerine pek denk gelmedim açıkcası standında :s

    YanıtlaSil
  4. ben 8 numarayı kullanıyorum tek cümleyle aşık olduğum bi renk. tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)