BUGÜN NE GİYDİM *** KABA SABA SALAŞ KOMBİN ***

12/24/2012 03:30:00 ÖS


Gün içinde kıyafet seçerken dolabımın önüne geçtiğimde ilk düşündüğüm şey '' rahatlık '' oluyor. Şıklık, renk uyumu, kombine etmek sonraki aşamalar... İçinde rahat olmadığım hiç bir kıyafette kendimi şık hissetmiyorum hatta bazen öyle saçma seçimler yapıp gün içinde mutlu gezmişliğim var.  Şuraya geleceğim ki maksi etekler yaz-kış tercihim. Kış gelince giyenlere '' zürafanın düşkünü '' gözüyle bakabilirsiniz ama süper rahatlık! Seviyorum, napiiim yanii :)))





Happiness is a 10$ tee tişörtlerin mantığını sevmesem de tarzını çok seviyorum. '' Chanel 'de nesi hacı? '' gizli mesajı içeren bu tişörtü de çok severek giyiyorum. 




'' oooff bea, çivisi çıkmadı mı hanıııım hanıım! '' diye tabir ettiğimiz trende uygun etek ceplerini ben '' DIY '' ebilirdim lakin hazırı varken uğraşa ne hacet diyip atlas pasajında görünce hiç düşünmeden alıp modaya uydum :P


Ayaklarımda da ise oldukça kaba botlarım var siz görmeseniz de...

İşte bugün ben böyleyim, biraz salaş, biraz mesaj kaygılı! Saçlarımın rengi de gün geçtikçe anlamsız bir hale giriyor hafta içi duruma müdahale etmek farz olmuş bu post sayesinde bunu keşfettim. Hadi yine iyiyim :)
 Sizde durum nasıl önceliğiniz şıklık mı rahatlık mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. eteğin ne güzel! çok şıksııın

    YanıtlaSil
  2. kombin güzel valla kim demiş maxiler sadece yazın giyilir diye ,kışın da giyilir işte. :)

    YanıtlaSil
  3. pek bi tatlısın. tütütütüt maşallah :) her şeyle giyerim ben o eteği çok beğendim. tabi bebeğimin çıkıp göbeğimin inmesi gerek :)canım bu arada ben de mimin var müsait olursan :)

    YanıtlaSil
  4. bende çok seviyorum maksi etekleriii:)

    YanıtlaSil
  5. hahahahahah nimocum hala gülüyorum ! '' Chanel 'de nesi hacı? '' mesajına koptum!
    valla rahatlık önemli benim için de..ammma bazen güzelim topuklu ayakkabılar için onu 2.plana aldığım oluyor tabiii :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)