HER GÜNE BİR OJE *** MISSHA THE STYLE CRYSTAL GPK01 FUŞYA OJE ***

12/24/2012 10:00:00 ÖÖ

Merhaba Pazartesiiii merhaba hanımlar :)

Geçtiğimiz haftaya göre güneşli bir güne başlamak bir nebze olsun enerji kat sayımı yükseltiyor tabii. Ama genel olarak evlendiğimden beri her hafta sonu ya misafir geliyor ya biz bir yerlere gidiyoruz hiç şöyle ağız tadıyla uyuyamadım. Ha bu durumda benim o eski enerjimi tüketti tabi :/

Günün ojesinde Missha 'nın The Style Crystal serisinden aldığım GPK01 numaralı tatlı fuşya var!




İçinde çokça gümüş-bakır tonlu micro sim olan tek katta opaklaşan, kokusu neredeyse hiç olamayan bir oje. Pembe tonlu ojeleri sevmeseniz bile çok seveceğinize inanıyorum. Oje sever biri olsam da nedense çok pembe ojelere yönelen biri değilim ama bunu gerçekten sevdim. tek başına yada konad yapımı için kullanılabilir.






Bu ikinci Missha ojem ama bu defa bi tane değil iki renk aldım.Toplamda 3 Missha oje var üçü de nedense simli pullu. Hiç kremsi renklere elim gitmedi, cesaret edemedim ama sıradaki hedefim öyle olacak. Genel olarak bir özelliğini söylemem gerekirse Missha ojeler ile ilgili, kokusuz olmaları diyebilirim.O ojelerde kimilerinin çok sevdiği ve genel olarak nefret edilen keskin koku yok. Hızlı kuruyorlar. Fırçası tombul, kalın. Bu nedenle tek hareketle sürüş sağlıyorlar. İçeriklerinin tamamen bitkisel olduğu söyleniyor.





Bu arada Missha firması hayvanlar üzerinde de test yapmıyor!

Bu nefis ojeyi kesinlikle sürdükçe çok çok seveceksiniz... Fiyatı 18 TL, 7.5 ml uzun süre kullabilirsiniz. BURADAN satın alabilirsiniz!

Bunu sevenler bi el kaldırsııııııııııın :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. oje alırken elim hiç pembelere gitmez nedense:) ama bu oje sırf kapağı için bile alınabilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benişmde hiç gitmiyor inan ama bazı pembeler alınası :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)