Çiçek Sepeti’nde Yeni Yıl Heyecanı Başladı ***

12/17/2012 11:21:00 ÖÖ


2012’de 5 Milyon insanın mutluluğunu paylaşan ciceksepeti.com, 2013’ü karşılayacağımız bu günlerde, yılbaşına özel binlerce hediye alternatifiyle 7’den 77’ye herkese mutluluk dağıtmaya hazır.
Yılbaşı için şimdiden yoğun bir sipariş sürecine giren ciceksepeti.com, 200 personeli ve 300’den fazla çiçekçi iş ortağı ile yılbaşında da binlerce kişinin yüzünde kocaman bir gülümseme bırakacak. Geçtiğimiz yılbaşında, bireysel ve kurumsal siparişlerde ön planda olan kek-kurabiye buketleri, meyve sepeti ve çikolata ürünleri, bu yılbaşında da şimdiden yılbaşı ve ofis partilerinin gözdesi olmaya aday.
Çiçek Kategorisinde: Yılbaşı temalı vazolarda birbirinden güzel çiçek aranjmanları.

Gurme Kategorisinde: Yılbaşı hediyesiyle sevdiklerinin yeni yılına tat katmak isteyenlere özel yılbaşı konseptli kek-kurabiye buketleri ve birbirinden lezzetli çikolatalar.


Meyve Kategorisinde: Yılbaşı partilerine özel çikolatalı meyve sepetleri.
Hediye Kategorisinde: Birbirinden ilginç yılbaşı hediyeleri, kişiye özel ajandalar ve kalem setleri ve eğlenceli yılbaşı oyunları,



Takı Kategorisinde: Romantik yılbaşı sürprizleine özel kolye, yüzük, bileklik, küpe ve aksesuar çeşitleri.
Her zevke ve her keseye özel yılbaşı hediyelerinin yer aldığı Türkiye’nin hediye adresi ciceksepeti.com, yılbaşı alışverişi için mağaza mağaza gezmek yerine, sadece bir tıkla Türkiye’nin dört bir yanına mutluluk gönderebilme ayrıcalığı sunuyor.
‘’Sevdiklerinizi Mutlu Etmek İçin Varız!’’ sloganıyla, yorulmadan ve hızlıca binlerce çiçek ve hediye alternatifini, kaliteli, hızlı ve geniş dağıtım ağıyla sunan ciceksepeti.com, sevdiklerini yılbaşında mutlu etmek isteyenler için bütün hazırlıklarını tamamladı.

Hala tıklamadınız mı?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. gurme lezzetlerini hiç sevmesem de çiçek konusunda çok başarılılar:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)