KOYU CİLT LEKELERİNDEN KURTULUYORUZ *** CLINIQUE EVEN BETTER FONDÖTEN SPF 15 ***

12/03/2012 02:30:00 ÖS


Clinique markasını cilt bakım ürünlerinde tercih etmiş biri olarak ilk renkli kozmetik ürünüm Even Better fondöten olacak. Benim için Clinique demek, temizleme jeli, tonik, krem, gözenek küçültücü vs demektir. Bu nedenle renkli kozmetik ürünleri çok ilgimi çekmiyordu ama bi yerden başlamak lazım deyip bu ara herkesin dilinde olan Even Better fondöteni denemeye karar verdim. 3 saniyede mükemmel pürüzsüz bir cilt vaat eden birini duysanız koşarak sarılmaz mıydınız? 
Ben sarıldım, evet!



02 cildime tam uysa da kışın cildimin çok beyaz kalmaması ve 03 un biraz daha pembe tonlu olması nedeniyle Ivory 'den yana oldu seçimim. 




Even Better ile ilgili ilk olarak söylemem gereken cildi çok yağlı olanların sevmeyeceği. Karma veya normal bir cildiniz varsa ürün tam size göre. Koyu lekeleri kapama özelliğinden dolayı içeriği biraz nemlendirici içeriyor. Fakat buna rağmen kesinlikle yapış yapış hissi olmayan, doğal sonuç elde edebileceğiniz ince yapılı bir ürün. 

Başta söylediğim gibi ilk hedef lekeler. Sadece kapatmak değil, uzun süreli kullanımda cilt lekelerinizden büyük oranda sizi kurtarmayı hedefliyor. Bende leke sorunu yok ama beyaz tenin sorunsalı kılcal damarlarım ve benlerim kapansın istedim. Ürünün cildi serbest radikallerden ve zararlı güneş ışınlarından koruması da benim için önemli. 15 faktör korumalı.
Ne incecik ne de maske gibi tam ideal seviyede orta yoğunlukta kapatıcılığı var. Leke, damar gibi sorunları kamufle ediyor ederken cildi tedavi ediyor güneşten koruyor. Daha ne olsun... 
Cildimde duruşu da öncesi ve sonrası olarak şu şekilde,


Fiyatı 86 TL.
yazmıştım aaaaaamaaaaaaa şok düşen bir maille büyük indirim haberi aldım yazıyı güncelliyorum indirim görselini ekliyor, müjdemi isterim diyorum!


Ben Even Better fondöteni çok sevdim, cildime beklentilerime uygundu. Ama hepimiz farklı cilde ve farklı beklentilere sahip olduğumuzdan Clinique Facebook sayfasından cildinize uygun fondötenini bulabileceğiniz BURADAKİ uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

İçinizde kullanan var mı, görüşlerinizi merak ediyorum:)



Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. I'm using this product myslef and I really like it!
    Have a fabulous time!

    Best wishes, Alexandra
    www.svetusvet.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I love using the. I am very glad that you think you :)

      Sil
  2. Nımocum senin cildin de çok bir problem yok BB kremler senin için de yeterli oalcaktır ama özel günlerde fondoten şart tabi.Methini duyduğum ürünlerde.Alınabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim ile ilgili tek sorunum gözeneklerim ve burun çöevresinde ince damarlarım. Renk eşitsizliği bide. Bu nedenle her gün bb krem kullanıyorum ama alternatif ürünlere her zaman kapım açık :)

      Sil
  3. even better serisini çok seviyorum ben, baya da iyi kapatıyo gibi. Şu kampanyalardan yararlanmak lazım clinique hep indirimde olmuyo:)))

    YanıtlaSil
  4. Even better i tesadüfi olarak aldım ama cildim hem pürüssüz hemde yumuşacık oldu.profesyonel makyaj yapmış gibi duruyor ve ben bundan çok hoşnutum.çok az lekem olmasına rağmen ve gözeneklerimin olmasına rağmen çok güzel bi şekilde kapattı.Ayrıca nemlendiricisi ve göz altı kreminide kullanıyorum .çok memnunum tavsiye ederim herkese.

    YanıtlaSil
  5. Even better harika bi ürün iyi ki kullanıyorum kapatmakta harika

    YanıtlaSil
  6. fondotene karşı olan biri olmama rağmen, aldığım ve şuan vazgeçemediğim clinigue ürünü :)
    nerdeyse tüm makyaj ve cilt bakım ürünlerini kullanıyorum, cildim çok hassas ve beyaz, lekelerimi güzel kapatıyor, vaadettiği gibi azaltmasını umuyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)