YENİ KEŞİF *** GEYİKLİ KAZAK- KİŞİYE ÖZEL GİYİMİ SEVENLER İÇİN ATOLYE.CO ***

12/03/2012 04:30:00 ÖS

Kişiye özel ürünlere olan ilgimin nimostylo.com u oluşturmama neden olduğunu beni uzun süredir takip edenler bilir. Bu nedenle çevremde tasarım yapan, üreten çok arkadaşım var. atolye.co keşfedeli uzun zaman oldu ama alışveriş yapma fırsatı bulamamıştım. Hazır kazak giyme alışkanlığı edinmişken gönlüme göre de geyikli bir kazağı bulunca attım sepete!
Paketim elime ulaşınca da '' iyi ki yapmışım! '' dedirtti en başından sonuna kadar!






Kolinin kapağında '' caution very hot trend '' yazması çok şeker bir fikir değil mi? Sağlam paketlenmiş ve içinde kullanım talimatının eklenmesi firmanın işine önem vermesi demek. Sitedeki tüm ürünler gibi fabrikasyon ürünü olmaması ise benim için yine artı :)




Desenli trko' nun siyah ve beyaz iki çeşidi var. Toplamda kaç adet üretildiğini bilmiyorum ama 3 adet kalmış stoğu. Benim gibi gönlünüze göre zarfi, farklı duruşu olan geyikli kazak arayışında olanlara tavsiye etmek istedim. BURADAN inceleyip, satın alabilirsiniz.
Özellikle trikosu yeterli kalınlıkta, batmıyor, rahatsız etmiyor. Daha önceden belirttiğim gibi kazak tiklisi olduğumdan her kazağı giyemiyorum ama bu yumuş yumuş!

Giyimden, dekorasyona bir çok özel ürüne atolye.co 'dan ulaşabilirsiniz!

Bu arada bu kazağı Yalan Dünya dizisinden Gülse Birsel 'in tercihi ile gözünüze tanış gelebilir. (  Görsel kaynak : ondagordum.com )




RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. cok amacok begendim.Güzel günlerde kullanırsın umarım :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım benim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. BU KAZAK ÇOK ŞEKER ÇOK BEĞENDİM...
    GÜLE GÜLE GİY CANIM...
    HEMEN SİTEYE UĞRAMAYA GİDİYORUM :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen ışınlan daha neler var neleeeer ;)

      Sil
  3. gülse birsel'de görmüştüm çok beğenmiştim, zaten dizisi kadar giyim tarzını da çok beğenirim. ''Caution very hot trend'' çok yaratıcı bir fikir olmuş:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hayata bakışını, tarzını çok seviyorum. Aslında onun tercihi de etkili oldu ama üün çok tatlı. Kesinlikle paketi açamadım bile görünce ayy ne yaratıcı demekten hehe :)

      Sil
  4. güle gül giy, çok yakışmış. :)

    YanıtlaSil
  5. çok beğendim. gerçekten çok hoş:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)