YENİ YIL GECESİ RUJUNUZ HAZIR MI, NE SÜRECEKSİNİZ? *** SEPHORA MAT KIRMIZI RUJ ***

12/19/2012 01:00:00 ÖS

Mat ruj sever misiniz?
Ben ba-yı-lı-rım! 
Hatta her markanın mat ruj serilerinden birer renk almışlığım ve aynı şekilde almaya devam etmişliğim var. Mat rujların görüntüsünü diğerlerine göre kadına daha çok yakıştırıyorum ben. Özellikle kırmızı ve tonlarına... Taksime her gidişimde mutlaka Demirören avm Sephora 'ya girmeden duramıyorum. Sürekli gezdiğim ve bir çok ürünü bilmemem rağmen her seferinde yeni bir ürün keşfediyorum. Bu defa Sephora 'nın mat ruj serisine takıldım ve Sephora Color Lip Last seriden bir mat ruj kaptım!



Sephora Color Lip Last 10 saat kalıcı bir ruj benim seçimim ise Pink Sunset 'ten yana oldu. İçinde pembelik olan mat, yılbaşı gecesi tercihiniz olabilecek bir ruj olduğu için hemen yazısını yazmak istedim. Mat ruj kullananlar bilir diğerlerine göre dudakları kurutabiliyor. Benim bu duruma karşı çözümüm ise rujumu sürmeden önce yarım saat boyunca dudak kremleri ile dudağımı neme doyurmak. Ve mutlaka rujun altına da uygulamak.




Mat rujlarda olan en büyük kabus pul pul çeneye dökülme etkisi Sephora   rujda kesinlikle olmadı. Uzun süre dayanıklılık ve kokusuz olması da artı puan bence. Bitince yenisi alınası renklerden biri. İçindeki o pembeliği ise çok sevdim. Saçlarımın rengi açıldıktan sonra bu tarz rujları hafif garipsesem de yine kesinlikle vazgeçemem.


Sizde benim gibi mat rujlara aşıksanız mutlaka bunu da çok seveceksiniz. O halde en yakın zamanda kendinizi en yakın Sephora mağazaya atmalısınız! Fiyatı ise 32 TL!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Başlıkta kırmızı yazmışsın da bu kırmızı değil ki. Nar çiçeği ya da pembe tonlarında bir ruj :D

    YanıtlaSil
  2. Mat rujları seviyorum ama dudaklarımı yediğimden dolayı güzel durmuyor bende :D Sana kırmızı tonları çok yakışıyor canım güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  3. okur okumaz gittim aldim seninkiyle ayni renk aslinda merakimdan gitmistim ama dayanamayip aldim hemen. surulusu de asiri kolay rengini hemen veriyor tek sorun sendeki kadar guzel durmadi bende :(

    YanıtlaSil
  4. ben de mat rujları seviyorum ama sanki bana daha çabuk bozuluyor, dudak etrafına yayılıyor gibi geliyor :/ zaten incecik dudaklarım var :(

    YanıtlaSil
  5. İnstagramdki amerikan servslrni nerdn aldnz acaba

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)