HER GÜNE BİR OJE *** GOLDEN ROSE JOLLY JEWELS SERİ TÜM RENKLER ***

1/07/2013 11:10:00 ÖÖ


Günaydııın ve yine bir pazartesii!!!


Golden Rose Jolly Jewels serisini duymayan var mııı? 
Hani şu böl simli, pullu, pek şıkır rengarenk şahane seri! işte size aldığım ilk günden beri yazacağım diye söz verdiğim bir türlü fotoğraflayamadığım seriyi yazma zamanı geldi yahu. Hem haftaya şöyle parıl parıl başlayalım :)






Yurt dışında satışta olan bu seri 2012 'nin son aylarında Türkiye 'de  goldenrosestore.com 'da ve kozmetik marketlerde satışa başladığını bir çok blogta okudunuz. Tabii ki bu şahane seriden benim üç beş tane seçmem imkansız. Topladım hepsini evime çağırdım, çay kahve ikram ettim. Sarıldım, sevdim :)

Serinin özelliği anlayacağınız üzere simler, pullardan yapılan rengarenk ojelerden oluşuyor. Golden Rose öyle bir seri yapmış ki '' simler ve pulları kullanarak hangi renkleri yaparız acaba ? '' deyip 16 renk yapmışlar. 






Jolly Jewels seri için favorilerim var ama yine de '' şu şu '' diyemiyorum. Çünkü her biri çok ayrı düşülmüş, farklı tonlarda! Üstelik bu tarz ithal ojelere verdiğimiz paraların yarısı kadar da fiyatı düşük. Kendi sitelerinden  6.25 TL ye satın alabiliyorsunuz, kozmetik marketlerde ise 6.50 TL ye satılmakta. Tüm simli ojeler gibi çıkarması zor diye gözünüz korkar ve almak çok isteyip te sırf bu yüzden cesaret edemezsiniz diye size hiç anlatmadığım folyo yöntemini de anlatmak istedim! İhtiyacınız olan bol asetonlanmış pamuk yada oje çıkartıcı diskler ( ben bu sefer deneme amaçlı disk kullandım ), kare kestiğiniz folyolar...





Tüm parmaklarınızı folyoya bu şekilde sarıp 10-20 dk arası bekletip silerek çıkardığınızda tırnaklarınızı çizmeden, zorlamadan şııp diye çıkarıyorsunuz!



Yani demem o ki bu güzel seriyi '' aay çok güzeller Nimo, alacağım ama bu simli ojeler çıkmıyor. İnsanı bezdiriyor be! '' demeyin diye bilmeyenler için anlattım bu yöntemi. Bu kadar zor olsa ben her şeye rağmen nasıl severim hala her gün oje değiştiren biri olarak bu tip ojeleri.

Golden Rose Jolly Jewels seriyi ben hem deneme amaçlı hemde her rengi hemen bulamam kaygısıyla goldenrosestore.com.tr 'den aldım. Siteyi de denemiş oldum. Siparişlerimiz kırılmadan, güzelce paketlenip, tam zamanında elime ulaştı. İsterseniz tercih edebilirsiniz.

Sizin favoriniz hangi numara bu seride ?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. Tanıtımın çok güzel olmuş cnm
    bende bütün koleksiyon olmasada bazılarından edindim.
    Simli pullu ojeler biraz uğraştırsada bu yöntemle gayet kolay çıkıyor kimse almaktan çekinmesin =)

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi bir tanıtım olmuş gerçekten :)
    Şuan elimde sadece 114 ve 115 var.. Gittiğimde 101 kalmamıştı maalesef, onu çok istiyordum..
    Bütün seriyi tamamlayabilir miyim bilmiyorum ama ilk olarak; 101 ve 106 eklenecek cicilerimin yanına :)

    YanıtlaSil
  3. Benim favorilerim 110 ve 106!!! Arasından seçim yapamıyorum... fakat şimdi hepsini bir arada görünce, 117'de de gözüm kaldı :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel gerçekten. Yaz günlerinde kumsalda olmak istedim birden :))

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum bu seriye. Şu anda tırnağımda 108 var:) Ben Ankara Optimum'dan 5,5 tl'ye aldım. 5 rengi var elimde diğer renkleri de istiyorum.

    Bu folyo yöntemi gerçekten çok etkili ama ben asetonla yapıyordum. Aynı yöntemi diskle olmaz diye denememiştim. Disk asetona göre daha sağlıklı sanırım. Hemen deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
  6. hepsi çok güzel... bir an önce edinmem lazım:)

    YanıtlaSil
  7. allah senden razı olsun cerenimmmm! hiçbir yerde hepsinin şöyle toplu sürümünü bulamıyordum lazım olunca, şimdi hemencik bloga ışınlanıp gösteriveirrim konu açılınca ellerine saglık :))

    YanıtlaSil
  8. sen ben sormöadan solemısın benım sorumu sahane:)
    bayıldım renklere heömen bulmam lazımmmm:)



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. 115 numaralı ojeyi china glaze nin bir ojesine benzettim ulaşamayanlar için süper bir alternatif olacağa benziyor bonibon gibi=))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)