HER GÜNE BİR OJE *** PRONAILS SECRET RED MOON MANICURE ***

1/09/2013 10:30:00 ÖÖ

Merhabalar fıstıklar, bugün nasıl başladınız güne? Pencereden gözünü alamayanlar var mı benim gibi kendini bilmiyorum ama kar bana sadece evden izlerken güzel! Dışarı çıkıp kar topu oynayacak ruha sahip olamadım hiç. Soğuk bana eğlenceli gelmiyor :)

Günün ojesinde yeni keşfettiğim The Nail Point markasına ait Pronails ojelerden 2012 en çok satan, ilgi gören rengi olan Secret Red ,müthiş kırmızı var! Tek başına kullanmak yerine bir türlü beceremediğim Moon Manicure bantlarıyla kullandım.






Bu bantlar öyle kuvvetli ki çıkma ihtimali şurda dursun yamuk yapıştırıp çıkarıp yenilemek isteyince zor çıkardım. Resmen tırnağıma yapışmıştı. Üzerine bir katta top coat sürdüğünüzde ise hiç bir sorun kalmıyor. İster benim gibi ister sticker paketin üzerinde gösterildiği gibi tırnak ucuna kullanabilirsiniz.






Ayrıca Pronails ojeler toksik ve kansorejen madde olan  toluene, dbp ve formaldehyde içermiyor. Hamileler ve sağlıklarına önem verenler gönül rahatlığı ile kullanabilir. Güzellik merkezleri, eczaneler ve kendi satış siteleri thenailpoint.com dan Pronails ojelerine, stickerlerına ulaşabilirsiniz. Bu nefis ojeye ise BURADAN sahip olabilirsiniz.

Bazı kırmızı jeler çok güzel oluyor beee! Haksız mıyım?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Haklısınn çok güzel olmuşş :) Özellikle o siyah dantel gibi süsler farklı bir hava katmış :)

    Bende beklerim :)

    http://kuguce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimii bence de öyle çok sevidm bu kombinasyonu bende :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. bayıldım tırnaklarınıza,sitenizi yeni keşfettim birkaç dakikadır geziniyorum,çok keyifli paylaşımlar var ellerinize sağlık,izleyiciniz oldum bile :)
    bende yeni blog açtım yemek ağırlıklı ama makyaj takı başlıklarımda var sizde benim izleyicxim olursanız çok sevinirim,sizi davet ediyorum sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Yahu o bantlar ne güzel durmuş o renkle. Aslında ben böyle yaldızlı ojeleri pek sevmem ama o bantlardanmıdır bilmem cok guzel geldi gozume:) Banada beklerim cnm.

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)