RAHAT BİR UYKU İÇİN RELAX MODE KEŞFEDİN! ***

1/02/2013 12:30:00 ÖS

Pijama severleri bir göreyim önce...

Bu yazı sizin için!
Uzun zamandır takip edenler bilir ki pijama sevdam inanılmaz! Yani '' evin içindeyim amaaaan rahat olsun da nolursa olsun '' diyenlerden olamadım. Nerede cicili bicili, farklı göze hoş gelen pijama varsa bütçen yettiğince alırım. Bu durum kıyafetten farksızdır benim için. 

Relax Mode markasını evlenemeden önce çeyizim için tavsiye eden bir çok kişi olmuştu ama o dönem çoktan pijamalarımı aldığımdan tercih etmemiştim. Fakat ne kadar '' aay çok aldım'' dediğiniz şeylerin evlendikten sonra epey az kaldığını keşfediyorsunuz. Kışlık 3 çeşit pijama yetmedi bize. Çeyize eklerken mutlaka 5 ayrı takım almanızı öneriyorum. tecrübe ile sabittir. Eksikliği hissedince aklımda önerilerle kalan Relax Mode keşfetmek istedim. Şuan iyi ki diyorum. 3 adet kendime 1 takımda eşime aldım.
Yeni yıl hediyesi için geç kaldıysanız son derece mutlu edecek bir seçim olabilir!










Site üzerinden yapılan 100 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz ve şuan %70 e varan büyük bir indirim var. Şimdilik bu kadar alabildim fakat gönderilen katalogtan bir çok favorim var. Bunları sizlerle paylaşmak istedim...










Bunlar güzel modellerin içinde seçebildiğim en güzelleri. Daha neler varrr neler!

Yılbaşından 2 hafta kadar önce almıştım 3 modeli de yıkamayı bekledim yazı için. Kesinlikle çekme yapmadılar. Renk atması yok! Sadece Relax Mode pijamaları seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta bedenler. Adından anlayacağınız üzere rahat olmayı hedeflemiş olacak ki marka bedenler bir beden büyük. Mesela M giyiyorsanız mutlaka S alın gibi....

Diğer tüm modelleri görmek ve indirimler faydalanmak isterseniz kesinlikle çok memnun kaldığımı ve kullanan eşimin dostumunda üzerinde paraladığını bildiğim için gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Hadi durmayın siteye BURADAN şimdi ışınlanın!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. seviyorum bu blogu :)
    yararlı çok şey paylaşıyorsun Nimo :)
    teşekkürler, iyi seneler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaah ne mutlu bana sevmene çok mutlu oldum kii <3
      Sana da canııım :)

      Sil
  2. YİNE ÇOK GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSIN CANIM.GÜZEL GÜNLERDE KULLAN

    YanıtlaSil
  3. Çok zevkli seçimler... Relax mode dan ben de alışveriş yapmıştım. Özellikle pijamaları bir harika. Ayrıca Cossy by Aqua'yı da tavsiye ederim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce alışveriş yapan biriyle konuşmak ne güzel, hakikaten her giyişimde iyi ki aldım diyorum kendime. Bahsettiğin markayı da keşfedeceğim, teşekkürler :)

      Sil
  4. her seyiniz o kadar guzel ki,cok seviyorum blogunu

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)