ETKİNLİK GÜNLERİ *** BİODERMA VE SEBIUM AL CORRECTEUR TANIŞMA KAHVALTISI ***

2/14/2013 12:30:00 ÖS

Kahvaltı!
Belki de öğünler içinde asla atlayamayacağım, en sevdiğim öğün!
Bioderma hem tanışalım hem de nefis bir kahvaltı deyince aklım çıktı tabii, hem çok sevdiğim markayı kahvaltı eşliğinde sohbetle tanımak çok keyifli olacaktı.






Kahvaltı şahane idi, kuş sütü eksik denir ya hani, tamda öyle idi! Sevgililer günü konseptli paketlerin içinden Bioderma 'nın yeni ürünü Sebium Al Correcteur ürünü çıktı. Sivilce, renk eşitsizliği yada koyu leke şikayetiniz varsa bu ürün çok şey vaade diyor! nem dengesini korurken cilde bakım yapıyor ve cildinizdeki kusurları kapatıyor. Çok oyuncu bir ürün bu, kapağında yeşil sivilce ve lekelerin üzerine uygulanacak renk dengeleyici varken kapağı çevirdiğinizde kapatıcı çıkıyor.



Bakın Bioderma Sebium Al Correcteur için neler demiş,


Özel Fluidactiv® patenti sayesinde enflamasyondan sorumlu bakterilerin giderilmesine, kızarıklığın yatıştırılmasına ve cilt kusurlarının görünümünün azaltılmasına yardımcı olur.
Biyolojik olarak sebum kalitesini iyileştirir ve gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek siyah nokta oluşumunu sınırlar.  Çinko glukonat antibakteriyel etki gösterir ve parlamayı azaltır. Sebium AI Correcteur akne izlerinin oluşum riskini azaltmaya yardımcı olur, böylece cildin daha pürüzsüz olmasına yardımcı olur.
Sebium AI Correcteur’ün doğal rengi cilt tonunu aydınlatır. Hafif ve yağsız bir dokuya sahiptir. Yüksek tolerans. Komedojenik değildir.

Peki ciltte nasıl duruyor bakalım mı,


Satış fiyatı 59.50 TL Bioderma satış noktalarından alabiliyorsunuz. BB Kremlerden sonra favorim oldu!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Cok keyifli bir kahvalti olmus, cok eglenmissinizdir insallah :-)
    Ürün cildinde güzel duruyor, cok begendim ve en yakin zamanda eczanede Bioderma standinda bir deneyecegim. :-)

    Bu arada, geri döndüm blog dünyasina ve artik eskisi gibi takip edebilecegim herkesi. Yorumlarima hazir ooool! :D

    YanıtlaSil
  2. benım de en sevdıgım öğün kahvaltı! Hatta pazar kahvaltısı diorum :D Ah ama bu etkinlikler hafta sonuna denk gelse hep bu cumartesı olacagı gıbı ne guzel olurdu.. Bi arada olmak için guzel fırsatlar kuzum ama zamanlamalar bana çok nadir uyuyor :((

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)