ETKİNLİK *** MATRIX AKADEMİ DE SAÇ BAKIMI İLE DOLU BİR GÜN! ***

2/19/2013 10:30:00 ÖÖ

Herkese merhabalar.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesaplarımdan takip edenler bilir, Matrix aracılığı ile Matrix akademideydik ve saç tipimizi, saç sorunlarımıza göre neler yapmalı, yapmamalı, hangi Biolage ürünlerini kullanmalıyız bunları öğrendik.



Bu akademinin uzman isimleri bize o gün mini bir sunum yaptılar ben ne yazık ki yoğun yağmur nedeniyle ortasında dahil olabildim. Bu eğitim atölyesinde benim ilgi alanıma giren bir çok konuda bilgi sahibi oldum. Saç bakımı, önce saçınızı tanımakla başlıyor, uzman ekip bunu söylüyor. Bu nedenle önce saçımızı tanıyıp neye ihtiyacı varsa sadece onu karşılamak, olduğundan fazla nemlendirmek yada nemini eksiltmek gereksiz.

 Etkinlik günü saç bakımı yapılacağından haberim olmadığından duyduğumda çok sevindim çünkü çok sevdiğim markanın ürünleriyle çok sevdiğim saç bakımı işlemi uzman ellerle yapılacaktı!



Saçlarımı mavi siyahtan kahve tonlarına çevirdiğimi takip eden herkes bilir. Bu nedenle ilk olarak sorduğum soru saçımın yıpranıklık oranı idi  Kesinlikle yıpranma olmadığı varsa bile çok iyi giderildiği sadece işlemden dolayı hafif bir kuruluk olduğunu söylediler. Bu nedenle ilk olarak bir detoks işlemi yapıldı. Detokstan sonra fresh kokulu, saç derisini rahatlatıp, yağlanmayı kontrol altına alan şampuan, yoğun nem maskesi yapılıp yıkandı. Yıkamadan sonra ise sadece Matrix salonlarında uygulatabileceğiniz saç rengi koruyucu/terapi yapan nem ampulleriyle tek tek uygulanarak 20 dk 'lık bekleme sonucunda saçlarım tekrar durulandı.

Gördüğünüz gibi yıkama kabininde dahi olsa bıık bık soru sormaya devam ediyorum, hihih :))





Bizden önce sevgili Güzellik Kazanı Arzu ve Mission Beauty Seher 'in saçlarına uygulama yapılmıştı. Yıkandı, fönlendi ve sonuca inanamadık. Yumuşacık, parlak ve ahenkle dans ediyor, sonuç ise onların gözlerine fazlasıyla yansıyordu!



Eee bu müthiş sonuçları görünce bizde Nasılgiysemnesürsem ile fena heyecanlanmaya başladık. Sıra bize gelince beklentilerimiz daha da arttı...




Saçlarımın bu kadar parlak olmasına bir etken de Biolage durulanmayan sıvı saç kremi, Color Care Shine Shake.. Havlu ile ıslaklığı alınmış saça eşit şekilde pıs pıııs yaptılar, taranırken bile parlıyordu. Fön ile daha ortaya çıktı. Fön işleminden sonra ise saç yüzeyini pürüzsüzleştiren serum Deep Smoothing uygulandı ki hem elektriklenmesin hem görüntü tamamen kusursuz olsun. Tüm bu işlemlerden sonra sanki saç rengim değişti, sizce de öyle değil mi? 

İşte bana uygulanan tüm Biogale ürünleri,


Matrix Akademi de partnerim, aynı anda işlemlerimizin yapıldığı nasilgiysemnesürsem le sonucu göstermesek olmaz değil mi??





Matrix ürünlerini bilenler abartmadığımı çok iyi bilirler. Saç bakımında önce isim Matrix sadece bakım değil parlak ve çeşitli renk kartelası ile boya içinde öncü isimlerden. Şu kartelaya bakar mısınız, saçını boyayalım hadi deseler resmen seçemem yani :)


Sizinde saçlarınızın yeniden yapılanmaya, bakıma ihtiyacı var ise dilerseniz kuaför ve güzellik merkezlerinde bu bakımları uygulattırabilir, dilerseniz ev boyu ürünleri alıp evde kendiniz de uygulayabilirsiniz. Size en yakın Matrix salonunu öğrenmek için Matrix Türkiye sitesine BURADAN TIIK TIKK!


İçinizde Matrix ürünlerini daha önce kullanan, yıllardır vazgeçemeyenler var mı yorumlarınızı merak ediyoruz! :)

RENKLİ GÜNLER ^_^


 TARZİMON.COM 'DAN KİŞİYE ÖZEL SINIRLI SAYIDA OLAN 2 GÜZEL AKSESUARA SAHİP OLMAK İSTERSENİZ, TIKLAYIIIN!


Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. sevgili ceren öncelikle sizi çok beğenerek takip ediyorum bu konuda ayrıca çok ilgimi çekti çünkü benim en takıntılı yerim saçım malesef duş aldığım gün güzel ertesi gün yıkamazsam rahatsız oluyorum çünkü çabuk yağlanıyor!!saçınıza bakım yapıldıktan sonra gözle farkedilebilecek şekilde bir canlılık parlaklık vardı ben kdz ereğli zonguldakta ikamet ediyorum benim saç yapıma uygun ürünleri nereden ve nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler mutlu kalın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.matrix.com.tr/ da sayfanın altında posta kodunu girince şehrinde olan tüm Matrix uygulama yapılan salonlar listelenecek. Orada size yakın olanaı bulşabilirsiniz. teşekkür ederim beğeni için :)

      Sil
  2. en sevdıgım sey sac bakım urunlerıı nasıl bılmem matrix i :) ben esra mı da gordum morda ıkı askıtom kocaman optum guzel ısıldayan saclarını savur bıtanem..ohh mıss kokular buraya kadar geldı!

    YanıtlaSil
  3. sevgili Matrix, saçlarıma balyaj yapıldı ve yeniden bakıma ihtiyacı var... Bakım bahane muhabbet şahaneydi Nimo' cum :)
    Bu sefer daha münasip bi saatte olsun da çıkışta pasparlak saçlarımızla cocktail hour' u yakalayalım ;)

    YanıtlaSil
  4. yani ben bu ürünlerden almak istesem kayseriden mi alabilirim mail adresimi yazdığımda kayserideki adresler çıkıyor

    YanıtlaSil
  5. nimo saçlarının bu halini, rengini ben çok beğendim :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)