ETKİNLİK *** YVES ROCHER İLE 90 'LARA DÖNÜŞ ***

2/08/2013 03:00:00 ÖS



Artık İstanbul 'da yaşadığıma göre eskiden katılamadığım parti ve lansmanlarda artık daha sık yer alma vakti geldi geçiyor bile. Bu nedenle vakit buldukça sık sık bu tarz davetlere gidiyor olacağım. Geçtiğimiz haftalarda çok çok %100 samimiyetimle söylediğim, çok ama çok sevdiğim marka Yves Rocher biz bloggerlar için bir 90'lar partisi hazırlamıştı. O gün A' dan Z 'ye her şey çalınan müziklere yapılan yarışmalara kadar 90 'lar temalı idi. Bende davetiyeyi alınca allahım ne giyeceğim diye düşünüp o dönemin meşhur dizisi '' Çılgın Bediş'' in bir kaç bölümünü seyredip kendimi Taksimde Sentetik Sezar Vintage Shop 'a attım ve sevgili Derya ile şahane bir kombin yaptık. Ve kimselerde cesaret edememiş herkes siyah giyip gelmişti ben pek bi renkli idim o gece :)


Balköpüğü ile ben :)





Benim gibi cup cake hastasına sevgili Güzellik Kazanı Arzu cup cake verirse halim nice olur sizce? Tam da böyle...



Hep bir ağızdan şarkılar söyledik, tetris oynadık, balık tuttuk, pacmanlı yılları andık, yarıştık! Cem Bozkurterdem 'in makyaj sanatına tanık olmak istedim ama geç kalacağımı düşünerek kendi makyajımı kendim yaptım. O gün sevgili Cem Bozkurterdem bloggerlara makyaj yaparak bir takım tüyolar verdi aynı zamanda. Özge Tığılı Türkiye 'de tek gerçek anlamdan 90 'lar üzerine çalışan ve çalan bir dj. O gece bizi gerçekten çok eğlendirip o yıllara götürdü! Chunli BeautyShewolf BeautyGüzellik KazanıMakyaj BlogumMavi Ojeli Kız, Beauty and Sweets, Sevda'nın DünyasıBal köpüğüEba ve Lens makyaj ile birlikte çok eğlendik!







Bu şahane etkinlik için önce Yves Rocher sonra emeklerinden ötürü Sevgili Niran 'a ve o gecenin hakkını veren kıyafetlerimi temin eden, bana styling yapan Sentetik Sezar 'a  kocaman teşekkürler!

90 'larda çocuk olanlar kimlerdi?!

Unutmadan 16 Şubatta gerçekleşecek Büyük Blogger etkinliğini duydunuz mu? Nedir merak edenler tıık tıık!!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Allahııım!!! Bayılıyorum 90'larla ilgili her bi şeye! İnsan çocukluğunu hatırlıyor mutlu oluyor :)

    Bu arada renkli renkli pek güzel olmuşsun fıstııık ;)

    YanıtlaSil
  2. Bence en iyileri senmişsin canım, o ne öyle yaa, kimse hakkını vermemiş, bence kombinini daha detaylı fotoğraflasaydın o günlere geri dönerdik ne güzel :)

    sıdıka ve çılgın bedişi çok severdim :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)