FLORMAR " LOVE CONNECTION " SERİ LC01 FAR VE MAKYAJ ÖRNEĞİ ***

2/27/2013 01:00:00 ÖS


Flormar bir süredir feci yenilikler yapıyor, diğer Türk kozmetik markaları gibi yerinde saymıyor. Bunun herkes farkında biliyorum. Yine çok yeni serilerinden biri olan '' Love Connection '' far seriden LC01 bahsetmek istedim bugün .Ve bu mini far günlük makyajda nasıl kullanılır bir örnek vereyim...





Fırınlanmış, özel tasarım, bir çok rengi bir arada barındıran bir seri bu. Sol tarafı beyaz pigmentasyonu yüksek beyaz, sağ tarafında ise mor siyah, gri ve doreden oluşuyor. Dilerseniz renkleri far fırçası ile teker teker kullanabilir isterseniz benim yaptığım gibi karıştırarak, içindeki renklerden biri ile gölgelendirerek ıslak yada kuru olarak kullanabilirsiniz. 

Ben günlük makyajımda bu şekilde uyguladım,




Beyaz kısmının tüm gözüme uygulayıp renkleri nemli far fırçası ile karıştırıp bakır tonlu gölgelendirme üzerine ayrıca içindeki mor tonuyla tekrar gölge yaptım. 

Flormar 'ın Love Connetion serisi size hayal gücünüzün sınırlarında 8 renkten oluşan bir seri sunuyor. Farın fiyatı 24 TL, tüm Flormar satan yerlerde var, 14Şubat itibariyle satışa sunuldu.

Ben çok beğendim, ya siz?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Nimo'm bu renk çok güzelmiş! bende de mavisi var ama hem görüntü olarak sevdim bu farları hem de terracotamsı yapısı çok güzel, ayrıca sana eyeliner çok yakışıyor:)

    YanıtlaSil
  2. ben uygulamasına ba-yıl-dım!!

    xo,
    Enda,
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. bende çok beğendim renk harika :)

    YanıtlaSil
  4. bayıldım tonlar müthiş!
    http://piggypinkfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Muhteşem görünüyor!!

    YanıtlaSil
  6. güzelmiş ayrıca yakışmış :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş cnm güzel günlerde kullan, çok güzel bir seri gerçekten. Gözlerine çok yakışmış.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)