ÜRÜN KEŞFİ *** KERASTASE INITIALISTE İLE SAÇLARIMIZI KÖKLERİNDEN YENİLİYORUZ ***

2/13/2013 12:30:00 ÖS

Saçlarım ile ilgili süreci bir süredir paylaşıyorum. Siyahtan açılan bir saç haliyle yoruluyor ve köklerinden gücünü yitiriyor. Bu nedenle %100 sonuçlarına inandığım marka Kerastase 'nin '' mucize '' olarak lanse edilen kök hücre yenileyici saç bakım serumunu geçen ay edindim. Şişe yarılanmışken deneyimlerime yer vermek istedim. elki benim gibi mat, zayıflayan saçlarından rahatsızsanız Initialiste 'yi benden dinlemenizi rica ediyorum.



Initialiste saçı kaynağından itibaren daha güçlü ve parlak hale getiren ilk saç bakım serumu. Türkiye'nin kök hücre çalışmalarında önem verdiği alanların başında güzellik uygulamaları geliyormuş. Gerçekleştirilen estetik ameliyatları kök hücre kullanımının en önemli göstergesi iken; son dönemde saç tedavisinde gerçekleştirilen araştırmalar, uygulamalar ve elde edilen sonuçlar kök hücrelerin, bu alanda büyük bir devrim yaratacağını gösteriyor. Saçın derisine ve saç köklerine eklenen kök hücreler, saçlara sağlık ve canlılık kazandırırken; saçların daha sağlıklı uzamasını sağlıyor ve saçları tüm dış etkenlere karşı koruyor.  Yani aslında saçlarımıza yüzeysel kullandığımız ürünlerden öte içeriden, köklerden etki etmemiz gerektiğinin farkına varılmış.



'' Bana saçlarımı uzun vadede yenileyecek etkin, mucize bir dokunuş gerek '' diyenler için bu serum. Initialiste'in sahip olduğu özel Complexe Régénérateur kök hücre ortamını uzun vadede koruyor. 4 içeriğe sahip Initialiste, elma ağacı-Malus Domestica'dan alınan milyonlarca kök hücre saç folikülündeki kök hücre ortamını koruyarak, yenileyici özelliğini sürdürmesini sağlarken anti-oksidan polyphenol kök hücrelerin UVA, hava kirliliği, stres gibi oksidatif etkilerden korumasına yardımcı oluyor. Gluco-lipid, lipid içeriği ile saç folikülünün dış yüzeyini sağlamlaştırırken, kök hücre ortamının düzenlenmesini  de sağlıyor. Glikoz içeriği ise hızlı saç büyümesini tetikleyen ve hücre metabolizmasını arttıran enerji rezervidir. Yeni nesil seramidler saç telinin dayanıklılığını arttırarak saçın güçlenmesine yardımcı oluyor.


Temiz, nemli saç diplerine farklı alanlara bir kaç damla olarak serumu damlatıp, 5 - 10 dakika süresince masaj yapmanız gerekiyor. Masaj kan dolaşımını hızlandırdığından serumun saç diplerinden hızla ulaşmasını sağlayacaktır.  Kullanıma dair video ise hemen altta ,


1 aylık süreçte kuaförümü şaşırtacak kadar hızla saçımı uzatan, kısa sürede parlayan saçlarımı geri getiren, saç tellerimi içeriden besleyerek güçlenmesini sağlayan bu seruma neler borçluyum acaba! Yılda 3 kere kullanmayı düşünüyorum. Bir serum 2 aya yakın süre yetiyor, benim 1. ayımda henüz yarıda. 
Initialiste 'ye ulaşmak, uzman yardımlarıyla satın almak isterseniz, BURADAN size yakın Kerastese salonunu bulabilirsiniz.
sackolik.com dan alabilirsiniz

Saç mevzu önemli. Ya onlara hiç bir kimyasal işlem uygulamayıp, koruyup kollayacağız ya da yaptırıyorsak mutlaka bakımını sağlayacağız. Bu saçlar bize daha çok lazım, önümüzde nice yıllar var ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. Selam, çok merak ettim, benim de böyle bir ürüne ihtiyacım var, fiyatını yazabilir misin rica etsem.. Teşekkürler.

    www.aylininkozmetikgunlugu.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Aylin 120 TL fiyatı ama iki aylık bir ürün bir şişesi.

      Sil
    2. Nimocum sağol.. Bu arada en çok merak ettiğim bloggerların başında geliyorsun canım.. Cumartesi ben de geliyorum kısmetse, seninle tanışmak güzel olacak :)

      Sil
  2. of benim de kafam da saç kalmadı son dönemde çok moralim bozuluyor bunu da bi deniyim ben en iyisi saol nimocuk:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moral bozukluğu da önemli ama dikkat etmelisin ! Kafana takarsan da etkiler canım ama senin saç yapın güzel eminim bununla kısa sürede toparlayacaktır :)

      Sil
  3. Nimocuuum selam:))
    Blogunu uzun zamandır izliyorum ama bir türlü fırsat bulamamıştım:) blogun çok güzel:)
    izmirden selamlar:)
    beklerim:
    http://styleglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canıım tebii hemen gelirim ki ;)

      Sil
  4. Çok merak ediyordum bu ürünü, denemek lazım=)

    YanıtlaSil
  5. Nimo, sana iki sorum olacak internet uzerinden alisveris yapmayi dusunuyorum bu serum icin oncelikle bunualayim.com ile ilgili bir bilgin var mi, ikincisi de boya ve renk acma sebepli cok yipranmis ve kisacik saclarim var gercekten tavsiye eder misin?

    YanıtlaSil
  6. selamm.. bu üründen bende almak istiyorum kesinlikle denemek lazımm.. bi kaç sitede 120 den 104 tl ye falan inmiş fiyatı..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)