DOWN UNDER NATURAL 'S ARGAN OIL LANSMANI *** ARGAN YAĞI MUCİZESİ SEVENLER İÇİN YENİ SERİ ***

3/29/2013 12:30:00 ÖS

Son dönemlerde yapılan araştırmalar gösteriyor ki kadınlar Argan yağı mucizesini çok sevdi. Türkiye 'ye Argan yağını ilk getiren ve Watsons 'larda Live Clean markasıyla satışa sunan Down Under Natural' s  şimdi '' Argan Oil '' serisini müşteriye sunarken, nefis bir kahvaltı sohbetinde ilk olarak ekipten dinledik. 





Takip edenler bilir ki size daha önce duş sonrası sıvı krem ve serumunu tavsiye etmiştim. Bu seriye yeni katılan bir çok arkadaş olmuş. Şampuan, saç kremi, saç maskesi, duj jeli ve vücut losyonu artık bu aile içinde. Yani biz Argan yağı mucizesini çok sevenler tepeten tırnağa bu harika E vitaminine doyabileceğiz.


Çabuk kırılan, cansız saçlarınızı bir anda canlandıracak, hatta ekibin söylediğine göre ilk kullanımda aradaki farkı göreceğiniz Şampuan, Saç Kremi ve Saç Maskesi serini şimdiden kullanmak için heyecanlandım. Koku takıntınız varsa eğer sıvı saç kremi ve serum ile hiç benzemeyen, çok tatlı kokuları var.


Üstelik bu seri Argan Yağı dışında saç için olmazsa olmaz Keratin de içeriyor artık! Üstelik her zaman ki Down Under Naturel's hassasiyeti ile Parabensiz!


Yaz için için hazırlanırken cildinizi ne kadar düşünüyorsunuz bunu kişisel olarak çok merak ediyorum. Çünkü kumsallarda gördüğüm kuru ciltler beni hep üzmüştür. Türk milleti olarak sanırım hala vücut losyon ve kremlerine alışamadık, hep zor geliyor. Böyle bir kesim olduğu gibi bunun dışında duj jelleri ve losyonlarına meraklı bir kesim daha var, biliyorum. Ama ben bu defa sadece ilgilere değil herkese öneriyorum bu seriyi. Bir kere vücut jelini çok seveceksiniz, kokusu ve bıraktığı nem muhteşem. Vücut losyonu ile hafif olduğundan cildinizde yapış yapış his bırakmayacak ve hemen emilecek. ben çok sevdim :)


Biliyorsunuz ki ( ben bunu lansmanda yetkililere de söyledim, onlarda aynı dertten muzdaripler ) her yer Argan yağı kaynıyor. Bu kadar değerli bir yağ nasıl ucuza ve çokça satılıyordu, hep düşündürmüştü beni. Çok sevip, güvenilir olanı bulmak zor iken bir anda Down Under Natural 's tecrübesiyle artık son buldu. benim Argan serim artık belli :)



Kimler Argan Yağı mucizesini çok seviyor?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Lansman gerçekten çok keyifliydi :) Daha önce serum ve sıcı kremden çok memnun kalmıştım şampuan serisinide sevdim.. :) Fotolarda harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Nimo;

    Bu seriye nerdem ulaşabiliyoruz? Onun da bilgisini verirsen sevinirim...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba! Bloguna yeni denk geldim ve bayıldım :)) Bir derdim var maalesef benim :( Down Under Natural's şampuanlarından mavi renkli olanını(boyalı saçlar için) alalı yaklaşık 1-12 gün oluyor.Önceden Yves Rocher kuru saçlar için şampuan ve saç kremini kullanıyordum.Saçlarımı 7-8 aydır boyadığım için de artık değiştireyim dedim fakat Down Under Natural's ürünü şampuan kafa derimde acayip bir kaşıntıya ve kepeğe yol açtı :( Bu markanın ürünlerini severek kullanıyorum halbuki,Argan yağlı sıvı kremini ve normal saç maskesini...Bu şampuanın narlısını da daha önce kullanmıştım,böyle bir sorunla karşılaşınca çok şaşırdım ve hemen hemen hiç kepek problemi yaşamamış biri olarak çok üzüldüm :( Ne yapmalıyım bilemedim :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öykü merhabalar.

      Ben bu durumun şampuan değişikliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyoum ki bazı saç derileri bu tip tepkiler verebiliyor. %97 bitkisel içeriği olan aynı markanın Nude serisini kullanmanı öneririm. O bu durumu düzenleyecektir kanımca...

      Sil
    2. ben nude markasının saç kremini kullanmıştım ki saç uçlarıma sürmeme rağmen koca koca kepekler çıkmıştı kafamda.. doğal içerikli ürünler bende kepek artışı yapıyor sadece down under'a özel bi durum değil ama bildiğimiz market şampuanları yada saç kremleri böyle bir sorun yapmamakta. biraz enteresan ama gerçekten böyle

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)