İYİ BİR CİLT İÇİN KIEHL 'S TANIŞMA TURU ! ***

3/04/2013 03:00:00 ÖS


Aslında cilt bakımının yaşı yok. Ergenlikle birlikte mini mini temizlemeye nemlendirmeye başlayıp yaş ilerledikçe çeşitleri çoğaltıp mutlaka destek istiyor. 25+ yaşı geçince artık cildiniz adına zaman kaybı şansınız yok. Size en uygun bakım/temizleme serisini edinip, düzenli kullanmak gerekiyor!

Geçtiğimiz hafta Akmerkez AVM Kiehl 's mağazada idim. Güler yüzlü konuya hakim ekip mağaza müdür sevgili Emre bey çok ilgilendi. Ben davetli gittim ama inanın herkese cilt analizi ve sonucunda aynı ilgi ile yaklaşıyorlar. O an şahit oldum.


Kiehl 's çoook eski bir Dermo kozmetik markası. 1851 yılında bir eczanede oluşmaya başlamış ilk formüller. Belki modern kocakarı teknolojisi demek mümkün çünkü içerikleri öyle bitkisel ki....
İçeri girer girmez sıfır koku, düzenli raflar ve iskelet doktorumuz karşılayacak sizi!











Mağaza düzenleri nasılda eski tip eczanelere benziyor değil m,? Ben Akmerkez Kiehl 's turladım ama tüm mağazalarında aynı konsepti kullanıyorlarmış.

Kısa bi raf gezintisi sonucunda oturuyoruz cilt analizi masasına. . .




Cilt analizi sonucu karma bir cildimin olduğunu, yanaklarımın kuru T bölgemin ise yağlı olduğunu, bu nedenle mutlaka dengeleyici ürünler kullanmam gerektiğini öğreniyorum. Cilt analizi sonrası mağaza müdür Emre bey ilk adımdan son adıma kadar cildime uygun ürünleri tek tek anlatmaya başlıyor.



Tonik olarak başka önerilen ürün dışında cilt tipime daha uygun olduğunu düşünerek başka bir tonik öneriliyor. İçinde kadife çiçeğinin yapraklarının taze taze saklandığı, görüntüsü şahane, dokusu inanılmaz bir tonik ile tanışıyorum. İçinde alkol yok. Cildi germiyor. Arındırırken aynı zamanda kadifemsi bir cilt sağlıyor. Görüntüsü ise bakın nasıl romantik,



Cilt kadar saç ise çok önemli. Hele benim gibi işlem görmüş ise saçlarınız. Yoğun kuru, yıpranmış saçlarıma önerilen şampuan ve hayran kaldığım durulanmayan kremi dinliyorum!




Kiehl 's ürünleri 35 ile 150 TL arası değişmekte. Ama piyasadaki diğer iyi markalarla kıyaslarsak oldukça normal. Ve ürünlerin bir çoğun konsantre ürün olduğundan bir kutuyu 2 ile 3 ay kullanabiliyormuşsunuz. Ve misal nemlendirici aldınız, bitti. Atmıyorsunuz mağazaya getiriyorsunuz geri dönüşüme ortak oluyor ve getirdiğiniz kutularla yeni ürünler alabiliyorsunuz.


Bu güzel olayın dışında Kiehl 's kendine öyle güveniyor ki yeni aldığınız bir ürün, sonuçta cilt ürünü ve farklı reaksiyonlar verebilir, size uygun olmayabilir. 28 gün içinde faturanızla gelin değişim olmazsa iade alalım diyorlar! Çok havalı değil miii?


Bu yazı sonrası daha fazla Kiehl 's ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak isterim derseniz BURADAN sitelerine bakabilirsiniz. Eğer imkanınız varsa ben en yakın Kiehl 's mağazaya gidin cilt analizi yaptırıp, numunelerinden edinip birebir tanışın derim. Diğer Kiehl 's fanlarından biri olacağınıza eminim ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. geridönüşüm olayı çok iyiymiş.. :)

    YanıtlaSil
  2. nimocum o calendulalı toniğin fiyatını hiç hatırlıyomusun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 99 TL imiş canım şimdi sordum öğrendim :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)