MUHTEŞEM VE KUDRETLİ OZ GALA ÖNCESİ DENİZ BERDAN INSPIRED BY OZ THE GREAT AND POWEFUL KOLEKSİYONU ***

3/06/2013 03:00:00 ÖS


Dünya ile aynı anda 8 Mart tarihinde ülkemizde de vizyona girecek olan Muhteşem ve Kudretli Oz ( Oz: The Great and Powerful ) filmini merakla beklerken film ile ilgili olarak ülkemizden de bir haber geldi. Yarattığı büyülü atmosfer ve ilginç karakterleri ile benimde çok sevdiğim Deniz Berdan'a ilham kaynağı olan film, sanatçının filmden esinlenilerek oluşturduğu bir sergiye dönüşmüş...
7 Mart’ta Marmara Forum’da gerçekleşecek olan galada katılımcılarla buluşacak “ Deniz Berdan inspired by Oz The Great and Powerful ” isimli koleksiyonu biz önden görmüş olduk. Nimo Stylo aracılığıyla Gala' dan önce bu koleksiyonu görmüş olacaksınız. 10 parçadan oluşan koleksiyonda ana karakterlerin yanı sıra filmin gerçek üstü karakterlerinden biri olan Porselen Kız, filmin atmosferini oluşturan Sirk, Çin Mahallesi ve Zümrüt Şehir gibi farklı öğelerden de ilham alınmış!








Koleksiyonu Deniz Berdan şöyle yorumluyor “ Böyle bir projede yer almak benim için çok heyecan verici bir duygu. Özellikle Disney, gönlümüzde taht kurmuş ve beraber çalışmayı çok istediğimiz bir şirketti. Muhteşem ve Kudretli Oz gibi büyülü ve heyecan dolu bir filmle bu şansı yakaladığım için de çok mutluyum ” 

Kim olmaz ki? :)


Gelelim bu özel koleksiyona. Öncelikle klasik Deniz Berdan stilini göreceksiniz ve pvc kullanarak parçaları daha boyutlandırmış. Flimi henüz izlemeden fikir sahibi oluyorsunuz...













8 Mart 'ta gösterime girecek Muhteşem ve Kudretli Oz mutlaka izlenmesi gereken flimlerden biri. Görsel şovlar ve fantastik dünyayı sevenler bu flimi çok sevecekler. Bu hareketli, eğlenceli flime Deniz Berdan dokunuşu çok yakışmış!

Siz nasıl buldunuz?



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)