HARİKA BİR CİLT İLE ARANDA NE VAR? *** CLINIQUE 3 STEP SKIN CARE SYSTEM ***

3/07/2013 01:00:00 ÖS

Ergenlik dönemlerinde veya daha genç ciltlere önerilen Clinique 3 Step Skin Care System ( 3 Adım Cilt Bakım Sistemi ) artık 1 aylık kullanım sonrası sağlıklı yorumlayabilirim. Bu nedenle elime geçince hemen karar vermek adına 1 aylık kullanım süresinin dolmasını bekledim.


Kullanmaya ilk başladığım hafta inanılmaz bir ferahlık hissettim cildimde. Sanki gözeneklerimi açtı! İlk iki hafta parlama sorunum devam ediyordu fakat ayın son haftası T bölgemdeki parlama son buldu. Öncelikle bu setler için 4 farklı cilt tipi, 4 farklı ürün grubu var. En iyi sonucu almak için cilt tipinizi çok iyi bilmeniz lazım. Benim cilt tipim kuru/karma olduğundan 2 numaralı seti kullanıyorum. Set içinde temizleyici jel, arındırıcı tonik ve nemlendirici krem var.



1. Liquid Facial Soap Sıvı Yüz Temizleme Jeli : Gün sonunda yüzünüzde biriken kiri temizlemek amacıyla kullanabileceğiniz köpüren jel bir ürün. Çok iyi makyaj çıkarıyor bu nedenle içeriği güçlü. Minicik bir bezelye tanesi bile hızla köpürüyor. Birinci ayımda iki parmak ancak tükendi. Pompalı şişe 200 ml 55 TL! 



2. Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon Tonik 2 : Set içinde en sevdiğim. Normal şartlarda alkol içeren ürünleri hiç sevmem, karma olduğu için cilt tipim yanaklarımı kurutur, cildimi gerer. Clinique bu toniği öyle bir etki yapmadı. Aksine cildimi çok iyi arındırdığını, siyah noktalarımı zamanla azalttığını, ferahlattığını gözlemledim. Setin içinde en sevdiğim diyebilirim. uzun süre cildin mat kalmasını salıyor üstelik. Kapaklı şişe 200 ml 45 Tl !


3. Dramatically Different Nemlendirici Losyon : Cildim su bazlı nemlendiriciler dışındakileri pek sevmiyor. Bu nemlendirici bu nedenle benim cildime fazla bir his verdi. Güzel nemlendiriyor ama sanki fazla, minicik minicik alıyor, kullanıyorum ama yok yine fazla. Eğer cildinizde kuruluk oranı var ise çok severseniz. Kapaklı tüp şişede 50 ml 70 TL !



Cilt bakımı ürünü seçmek zor, sokağa paramı savurmak istemiyorum derseniz Clinique ürünlerin çok makul fiyata satış noktalarında ( hatta geçenlerde 3 lü setin 30 TL olduğunu görmüştüm ) mini deneme boyları da var. Bu sayede bu seti sevip sevmeyeceğine büyük boylarında değilde bu minilerle başlayarak karar verebilirsin...

Harika bir cilt ile aranda ne var öğrenmeye ne dersin? Şimdi kalk hemen bir bant al ve videodaki testi uygula, sonuca inanamayacaksın. Artık benim aramda hiç bir engel kalmadı!




Teşekkürler Clinique, harikasın :)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)