28 GÜNLÜK KEŞİF *** KIEHL 'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE GECE BAKIM İKSİRİ ***

4/19/2013 12:30:00 ÖS

Mutlu sabahlar herkese, yaşasıııın ki yarın hafta sonu artık!

Takip edenler bilir, BURADA Kiehl 's mağazalarına gidip, cilt analize yaptırıp ürünleri yakından deneme fırsatı bulmuştum. 5 blogger  makyaj günlüğü,ojemrujumrimelimhersheylerkokoshgirl sizler için Midnight Recovery Concentrate gece bakım iksiri diye bilenen bu şahane ürünü deneyimliyor olacağız.


Kullananlar onu çok seviyor bunu biliyorum ama bilmeyenler için bu iksir 28 günün sonunda yenilenmiş, bebek gibi bir cilt vaadediyor. Bu 28 günlük maratonda size ara ara blogta ve sosyal mecralardan #gecebakimiksiri hashtag ile yorumluyor olacağım. Bugün serumun ilk gecesini deneyimlediğim için sabah olduğundan artık klavyenin tuşlarına basma zamanı olduğunu düşünüyorum.

İlk olarak cam şişe içinde, damlalık ile avucunuza 2 damla olarak, yüze avuçlarla tampon yaparak uygulanıyor. Her serum gibi kıvamı " yağlı " gibi görünse de nasıl cildimin neme ihtiyacı varsa daha yastığı başıma koymadan emmişti. Müthiş lavanta kokusunun verdiği rahatlatıcı etki ile keyifle uyudum bu gece. Sabah kalktığımda ise cildimde yağlı bir his yoktu, aksine dokusu şahane idi.  Ve içerik olarak paraben, ve parfüm içermiyor!

İlerleyen günleri heyecanla bekliyorum, deneyimlemeye devam! 5 blogger deneyimini, twitter ve instagram 'da #gecebakimiksiri hashtag ile takip etmeyi unutmayın!

İçinizde Midnight Recovery Concentrate serumu kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum ;)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Harika bir fikir buuuu!!! 5 blogu da hemen takibime aldım bende bu ürünü merak ediyordum ne zamandır. Ankarada yaşadığım için alamamıştım

    Meral

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasııın!


      Heyecanla bzde sonuçları meraktayız :)

      Sil
  2. Süper!
    Türk okuyucular için 2DaysLook'dan hediye kazanmak için detaylı bilgiler blogumda, hepinizi beklerim. :)

    http://www.le-young.com

    YanıtlaSil
  3. Bir testerını 3 gündür kullanıyorum. Ankara'da yaşadığım için mağazalarını ziyaret edemedim ama telefonla konuştuktan sonra denemem için bir kaç sample ile birlikte gönderilmişti. Normalde cildim kuruluktan zımpara gibidir. Şimdilik çok beğeniyorum. Senin deneyimini de merakla izliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne kadar nazik davranıp tester göndermişler. Gerçekten diğer başka markalar gibi tester isteyince vermek istememek yerine fazla fazla veriyorlar. Kiehls keşke daha çok yerde herkes tanısa istiyorum.

      Sil
  4. Aaa ne güzel merakla bekliyorum bende:)

    YanıtlaSil
  5. bende tester istemiştim ama göndermediler ,cidden merak ediyorum işe yarıyormu.pürrüssüzlük kullandıgımız sürecemi var oluyor bırakınca etksi geçip cilt eski halinemi dönüyor merakla yorumlarını takip edicem.

    YanıtlaSil
  6. Bende kullanmayı düşünüyorum henüz hakkında kötü birşey duymadım :)

    http://nazlidag.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)