ÖNERİ *** HASSAS CİLT TONİKLEME - DARPHIN REFRESHING TONER ***

4/17/2013 01:30:00 ÖS


Merhaba herkeseee!

Bugün size daha önce '' sabahları cilt temizliği nasıl olmalı '' yazıma ek olarak cilt tonikleme önerisi yapmak istiyorum. Okuyanlar bilir ama kaçıranlar BURADAN okuyabilir.

Hassas ciltler, cilt temizliğinde ürün seçerken çok zorlanırlar, öyle ürün olmalı ki nazik olup temizleyebilmeli. Hele ki söz konusu tonik ise.... Cildiniz için nasıl bir temizleyici kullanırsanız kullanın tonik aşamasında ısınan havaları düşünerek cildinize hafif bir dokunuş olarak DARPHIN Refreshing Toner’ı tercih edebilirsiniz. İçeriğindeki incir ve muz ağacı özü ile cildi canlandıran ferahlatan ve temizlik aşamasının son ürünü olarak cildi nemlendirmeye hazırlayan Refreshing Toner; harika muz  kokusu ile baharı size her daim hissettiriyor.




Eğer hassas bir cildiniz varsa DARPHIN Refreshing Toner 'ı sabah akşam gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ben gün sonunda makyaj ve cildimdeki yağlanmadan ötürü akşamları tercih etmiyorum ama hafif kalıyor ama sabahları cildimi yıkadıktan sonra alkolsüz olduğundan yumuşacık yapıyor. Üstelik anlatılmaz yaşanır çok tatlı bir kokusu var!

Cildiniz temizlenirken, kurumasın, yıpranmasın. Hem tazelenip, hem nefes alıp hem nemlenmesini isterseniz DARPHIN Refreshing Toner yetkili eczanelerde 63 TL 'ye satın alabilirsiniz.

Ben bayıldım!



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. Tonik yakmalı, kurutmalı, bol akolle steril etmeli derken nemsizlikten ağlayan ciltlerin sesini kimse duymaz.. Tonik temizliğin son aşamasında temzilikte gerilen cildi yumuşatmalı, nem ve esneklik kazandımalı!!

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)