HER GÜNE BİR OJE *** PRONAILS NEON PUFF OJE DENEYİMİ ***

4/23/2013 11:15:00 ÖÖ

Günaydıııııııııııınn!!!!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun. Daha nice güzel bayramları kutlamayı, çocuklarımızın da bu bayramlarda törenleriniz izlememizi diliyorum :)


Bugün sabah çok erken uyandım, evimi temizledim ve tüm yorgunluğumu kendimi süsleyerek attım gitti. Pufik bir ayıcık görüntüsüne soktum tırnaklarımı. Pronails 2013 yaz koleksiyonuna ait fuşya puff denedim, inanılmaz sevimli. Hemen yazmak istedim. 



Uygulama için iki oje çıkıyor setin içinden. Bir alt taban renkli oje ikincisi ise pufik toz. Önce neon fuşya ojeyi sürüp üzerine ister puff kutusundaki deliklerle tuz döker gibi tırnaklarınıza döküyorsunuz yada benim gibi kapağı açık, bir cımbız yardımı ile uygulayabilirsiniz.



Alt zemin rengi tek başına kullanabileceğiniz kadar güzel, diğer neon renklere göre daha opak yapılı diyebilirim hatta. İki katta görüntüsü şu şekilde oluyor.



Uygulama oldukça basit, puff ürünü tırnağın üzerine eşit şekilde döküp elinizle hafif baskı yapıyorsunuz, şııp diye yapışıyor. tek elimi yapmam 10 dk sürmüştür. Hiç zorlanmadım, uygulaması kolay gerçekten.





Puff serinin neon yeşil ve neon pembe olmak üzere iki rengi var. Diğer renklerini ve tüm 2013 yaz koleksiyonunu görmek için BURADAN sitelerine ışınlanabilirsiniz. Bir paket ürün çok uzun gider içinde oldukça fazla var ve az uygulama yeterli oluyor.



Ben çok sevdim. Siz ne düşünüyorsunuz puff tırnak modası ile ilgili? :)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. ben de dün yeşilini denedim :) farklı bir ürün, sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum canım yeşilini de gördüm çok iddialı senin ki ! :)

      Sil
  2. Çok hoş duruyormuş, sevdim :)

    YanıtlaSil
  3. alışmam zaman alabilir ama rengi çok şirinmiş.

    YanıtlaSil
  4. cerencim ben çok beğendim

    YanıtlaSil
  5. çok yakışmış ;) ojeye bayıldım

    YanıtlaSil
  6. Haha pufidik ayıcık görüntüsü deyimini çok sevdim ben :D

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)