KEŞİF *** ROMANTİK VE YUMUŞAK SEÇİMLER İÇİN EKE HOME ***

4/04/2013 03:30:00 ÖS

Geçen hafta '' Eke Home '' mağazasında buldum kendimi, davetli olarak giderken bu kadar şahane bir konsept ve ürün seçeneği ummuyordum açıkçası. Sonrasında sadece Marmara Forumda olmalarına kızdım çünkü öyle güzel, pufik ürünler var ki...




Eke Home şuanda Marmara Forum AVM ve ekehome.com 'dan ulaşılabilir durumda. Gezi sırasında yetkililerden öğrendiğim daha fazla şube için çalışmaları olduğu. Gerçi artık online satış her yere hitap ediyor. Bir zamanlar benim olduğum gibi, İstanbul dışında yaşayanlar için veli nimet!

Eke Home soft, romantik çizgileriyle sizi ilk görüşte mest ediyor, ruhunuzu ferahlatıyor. Havlu, bornoz, nevresim, bebek ürünleri ve dekoratif hediyelikler gibi hizmetleri var. Her bir parça özenle tasarlanmış, çeyizlik, özel!












Şimdi burdan ne kadar model göstersem aklınızda sadece renk ve modeller kalacak, biliyorum. Ama Eke Home havlularının bambaşka bir özelliği var, inanılmaz pufiiiiik! Yumuşacık! Havlularda özel bir teknoloji kullanıyormuş, diğer havlulara göre daha sık daha yumuşak ipler kullanılmış. Özellikle bornozların sertliliğinden şikayet edenler, her sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra suratınızı çizen havlulardan bıkanlar için Eke Home ziyaret etmelerini isterim. Marka bu konuda der ki; '' Eke Home özel patentli Hydrocotton, pamuğun özel bir üretim tekniği ile iplik haline getirilmesi sonucu, ipliğe çok nazik bir doku kazandırılmak sureti ile üretiliyor. Pamuğun özüne dönüşünü ve defalarca yıkamadan sonra ilk günkü halini korumasını sağlayan bu teknik çok özeldir ve Eke Tekstil mühendislerinin uzun ve yoğun çalışmaları sonucu keşfedilmiştir. Hydrocotton ürünler bu teknik sayesinde çok daha hacimli, çok daha su emici, çok daha yumuşak ve çok daha kullanışlı hale getirilerek ''











Nevresimleri özel işlenmiş, %100 Pamuk saten, özel nakış teknikleriyle işlenmiş. Renkleri, dokuları nadide birer parça! Evlenecek tatlı hatunlar özellikle bu setlere göz atmalı.




Daha fazlasını görmek, yakından incelemek ve özellikle dokunmanız için Marmara Forum Avm 'deki mağazalarını ziyaretinizi şiddetle öneriyorum. Hele hele bir evlilik, çeyiz hazırlığı düşünceniz var ise. İstanbul dışında yaşayanlar ise hemen sitelerine BURADAN ışınlanabilir!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. ne kadar huzrluu bır yer oarası :D
    cokk cıcı hersey

    YanıtlaSil
  2. bayıldım bayıldım..harika bi bilgi oldu..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. geçenlerde ben de gitmiştim :)
    bu home ların en sevdiğim yanı miss gibi kokmaları :)
    insanın oralardan çıkası gelmiyor..

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlıymş sevdim ben de uğramalı :) renkler iç açıcı...

    YanıtlaSil
  5. Yumusacik gornuyorlar. USA de iyi bornoz bulmak hem zor hemde cok pahali. Isin komigi Turkiye'den geliyor. Uranacak yerler listesine girdi Eline saglik :)

    YanıtlaSil
  6. Cidden havlulari cok guzel ya:) resmen yuzumu silerek yastiga yatiyomus gibi oluyorum. Pofuduk pofuduk:)

    YanıtlaSil
  7. Benim gelin nevresim setim eke home.bir alışveriş sitesindeden almıştım harika çok memnunum.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)