NİMO DÜĞÜN TELAŞINDA *** ÇEYİZDE NE VAR? - BANYO SETİ - ****

4/01/2013 03:30:00 ÖS

Aaay yok, telaş yapmayın. Görenler  '' noluyor yahu düğünü oldu bu kızın 5 ay önce '' diyebilir :)


Beni sosyal mecra hesaplarımdan takip edenler bilir ki 2 hafta kadar önce banyo seti almıştım Candia.com 'dan, süslü, püslü. O kadar çok mesaj, mail soru aldım ki bunu da çeyiz yazı serisine eklemek istedim. Çünkü o dönem her şeyi tek tek yazınca bu banyo seti aceleye geldiğinden basit bir şey almış ve yazmamıştım. Benim gibi en orijinalleri nereden bulunur diye düşünenlere rehber olsun. Hem tek tek soranlara toplu cevap :)

Banyom kırmızı siyah renklerden oluşuyor. İki ayrı banyo paspas takımım var şimdilik biri kırmızı biri siyah. Bornozlarımız, banyo havlularımızda keza aynı renkte. Eski banyo setim düz, sade kırmızı renkli idi. Bu takımı bir kaç arkadaşta görünce uzun süre almayı bekledikten sonra rüyaya kavuşmuş gibi mutu oldum gelince.









Set içine dahil değil aslında ama bu havluyu da almazsam set eksik kalacaktı bu nedenle ayrı olarak alarak dahil ettim.


Benim zevkime, banyoma uyan banyo seti Vanity Banyo Seti idi ama sitede daha nice renkte, modelde, çeşit çeşit harika takımlar var. Fiyatları piyasa ile aynı. Çıkıp arayınca bulamıyorsun, ben gönlüme göre bulamamıştım. keşke siteyi daha önce paylaşan biri olsaydı da haberim olsaydı diyorum şimdi. neyse benim sayemde bu dertten kurtulan olursa ne mutlu bana. Tüm banyo setlerini incelemek isterseniz BURAYA tıklamanız yeterli.


Bir sonraki alışverişim için aklımda olan Vakumlu Saklama Kapları, tatlı Çerçeveleri ve Ev Dekor Ürünleri var. Sizinde incelemenizi tavsiye ederim :)



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. muhteşem bi set benım Nimomm gule gule kullansın bi de havluyu da ıyı kı almıssın bebeğim cok sık hakıkaten o olmadan olmasdı :)

    YanıtlaSil
  2. Çok şıkmış. Tam seni yansıtıyor. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. farkli bi design cok sevdim, güle güle kullanin

    YanıtlaSil
  4. eylülde evlenicem kısmetse ben de tarz bir şeyler arıyordum süper oldu bu :)
    Teşekkür ettim sana :):)

    YanıtlaSil
  5. cok güzelmis bunlar! (: iyi günlerde kullan..
    banada beklerim.. Cagla ♥

    YanıtlaSil
  6. Çok beğendim güle güle kullan;)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)