ANNE ADAYLARINA ÜCRETSİZ NEFES EĞİTİMİ FIRSATI!

6/18/2013 12:00:00 ÖS

Şimdi duyan duymayan herkese bu haberi paylaşıyor!

Anne adayları, canım hamişlerim için bir sürprizim var. Normal doğuma hazırlık sürecinde eğitimler ve deneyimler çok çok önemli değil mi? Diyorum ki hep birlikte gidelim, nefes alıp, nefes verelim, çok sevgili ebe Asude Oflaz ile mini bir eğitim alalım mı?



www.hamileokulu.com kuruluş amacı gerçekten müthiş. hele ki Asude hanımı tanıdık ve sesindeki ışıltıya aldıktan sonra buna daha emin oldum. Normal doğumu tercih eden, hamilelik, doğum ve doğum sonrasını sağlıklı yaşamak isteyen anne-babalara, doğum öncesi/sonrası eğitimi ve ebelik desteği vermek amacıyla, Ebe Asude Oflaz tarafından kurulmuş bir kurum. Unutmuyoruz ki çocuğun gelişimi hamilelik süreci ile başlar; rahim içi ve dış dünya arasında bir bağlantı vardır. Bu bakış açısıyla Hamile Okulu, sadece anne ve babaya değil, anne karnındaki çocuğa da hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreci en sağlıklı ve rahat şekilde yaşaması için yardımcı olmayı amaçlamakta.



O zaman benimle tanışıp, Cuma günü saat 14.00 te bu eğitime dahil olup, bilgiye donanmak, hamilelik okulunu deneyimlemek isteyenler hemen yorum yazıyor, bu yazıyı kendi sosyal medya hesaplarında paylaşıp ( ki daha çok anne adayına ulaşalım diye ) ve bilgilerini bana siyah_ucurum@hotmail.com 'dan uçuruyor!

Peki bu eğitim nerede olacak,

Yoga Darga Yıldırım Oğuz Göker Cad.
8. Gazeteciler Sitesi, No: 74
Etiler/Akatlar, Beşiktaş, İstanbul


Görüşmek üzere! ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)