BUGÜN NE GİYDİM *** HAMİLE STİLİ - JEAN ELBİSE - ***

6/17/2013 05:00:00 ÖS

Hamilelik denince aklıma jean tulumlar geliyordu eskiden gerçi hala öyle. Gebe kadına jean parçaları hep çok yakıştırıyorum. O durumun havasını inanılmaz yumuşatıyor. Bu nedenle bu elbiseyi görüp almamam pek mümkün değildi :)


İlk bebek müjdesi verdiğimde hamile kadınların çok kıro olduğunu düşünenlere nanik yapacak, aslında iyi parçaları bulabileceğimizi göstereceğime " Hamile Stili " başlığında yer vererek göstereceğimi de yazmıştım. Hafta hafta, sağlığım ve sıcaklar izin verdiğince, bu blogta her özel anıma şahit olduğunuz gibi göbeği de birlikte büyütürüz diyorum :)




Okuduklarım ve deneyimlerimlilerden dinlediğim doğru imiş, 18. haftadan itibaren göbiş hızla büyüyor, iç karından dışarıya "hello " diyor artık benim oğlumda. Toplu taşıma araçlarında artık insanlar bana yer veriyor yahu, işin en sevdiğim kısımlarından biri de bu :))


Yine Asos siparişim gibi bebeğimi ilk öğrendiğim aylar içinde vermiştim Aliexpress siparişimi de. Bu elbiseyi başta söylediğim gibi ilk görüşte vurularak aldım. Üstelik ücretsiz kargo ve 18 $ gibi bir fiyata insan nasıl karşı koyabilir. İçine istediğiniz renklerle badiler ile giyebilirsiniz. Bu defa ben Dusi tasarım ın benim için özel yaptığı ayakkabılarımla kombinlemek adına mavi ile tercih ettim. Elbisenin cebindeki taşları ben sonradan diktim tabi, orjinali BURADA!


Malum hamilelikte rahat ayakkabılar önemli ama rahat olacağız diye kokoşluktan ödün vermemiz gerekmiyor ki. Bu nedenle mutlaka Dusi tasarım cicilerine göz atın derim!

Aliexpress hakkında genel bir bilgi vermek gerekirse, tüm kargolar ücretsiz ve ilk alışverişimdi. 5 ayrı satıcıdan 5 ayrı ürün aldım ama hepsi aynı günde sorunsuzca elime ulaştı. Fiyatlar o kadar uygundu ki tüm yurt dışı alışverişleri gibi gözü karartıp aldım. teslimat süresi 1 ay, yani en azından bende öyle oldu. Ama bu fiyatlara beklemeye değer. Eğer sizde hamile iseniz sitede güzel parçalar bulabilirsiniz. ilerleyen günlerde diğer aldıklarıma da yer vereceğim.

Ne olursa olsun bebek beklerken jean bir parçanız olsun! Çok yakışıyor, çooook!

Beğendiniz mi biziii ? ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. tassız halını görmedim .ben bunu böyle sevdım ayrı bır hava katmış taş..
    ıyı günlerde kullan :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Link verdim canım tıkla ona ürüne , siteye gideceksin direkt. İlk hali bana çok sade gelmişti illa dokunmam lazım duramam yani :P

      Sil
  2. bende de manyaklık işte, üründen önce ürün yorumlarına, özellikle de kalıbı vs hakkında bilgi için türk bayraklı yorumlara bakarım hemen, seni de gördüm bebiş, puan vermemişsin adamcağıza, versene ayol beğendiysen feedback :) ehehehheheh :))))

    YanıtlaSil
  3. çok çok güzel olmuşsunuz tatlım rahatlıkla giyin

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)