SAÇ BAKIMI - JOHN FRIEDA - FRIZZ EASE- DOLGUN VE UZUN SÜRE KALICI SAÇLAR ***

6/17/2013 02:30:00 ÖS

Takip edenler bilir benim saçlarım pırasadan hallice, düzdür. Düz saç çok sevilse de sahip olanlara sorun şikayetçi olan çoktur. hele yazın sönük kalması en gıcık durumu. Bu nedenle ben ne kadar gür olsa bile saçlarım mutlaka hacim adına ürünler kullanmaya, saçlarımı öne eyip havalandırarak kurutmaya çalışıyorum.


Almanya da yaşayıp aynı sorunlara muzdarip bir arkadaşımdan duymuştum ilk olarak John Frieda - Frizz Ease - ürünü. Aslında dayanıklı fön spreyi, kıvırcık saçlar için lanse ediliyor ama bence değil.



Hem ısıya karşı saçı koruyor, hem saçınız işleme maruz kalıyor ve mevcut yıpranmalarınız varsa içten iyileştiriyor çünkü keratin kaynağı. Saça ağırlık veren yapış yapış işlem sonrası spreyler yerine, koruyup kalkan yapan, dolgunlaştıran bu ürünü tercih etmeniz çok daha mantıklı.



Şimdi oraya geleceğim, her gün fön çektirmesem bile kullanıyor, fön makinası ile havalandırdığımda dolgunluğunu da koruyor, bakımı da sağlıyorum. Elbet kıvırcık saçlarda daha işe yarayacaktır fön işlemlerinin süresini gerçekten uzatıyor. 


35 TL 'ye tüm John Frieda satan yerlerde ulaşabilirsiniz bayanlar ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)