YAĞLI CİLT MAKYAJ İÇİN ENGEL OLMASIN! KRYOLAN PERFECT MATT MAKYAJ BAZI ***

6/25/2013 01:00:00 ÖS

Yoğun yağlanan bir T bölgem var. Yaz kış, en iyi makyaj ürünlerini cildime kullansam dahi 2 saat sonrasında akıp gidiyor. Günlük makyajı zaten çok ağır, kat kat yapmasam bile özel günlerde bu durum canımı sıkıyor. Her şey mükemmel olsun istiyorsun, yapıyorsun da bu durum söz konusuyken nasıl olsun?

Olmuyor!

Kryolan makyaj eğitiminde deneme ve tanıma fırsatı bulduğum, Perfect Matt makyaj bazı 'ndan sonra bu durum tamamen değişti.




Her iyi makyaj bazı gibi o yağlanmayı kontrol altına almak adına mutlaka ve mutlaka silikon oluyor. İşin en kötü tarafı bu. İşte bence bu nedenle her gün kullanıma uygun değil. Başta söylediğim gibi özel gün ve makyajlarınızda, çok iyi temizlemek şartıyla kullanıyorum. 



Eğitimden 3 hafta sonra doğum günümde kendime hediye olarak aldım. Çok sık kullanmıyorum. Hatta bebeğimi öğrendikten sonra özel günlerde bile kullanmıyorum. Şimdilik beni öylece bekliyor ama bir kaç defa ben ve çevremdeki dostlarımda deneme şansımız oldu. herkes çok sevdi. Gerçekten ücretini hak eden nadir sevdiğim ürünlerden.


40 ml olduğuna bakmayın, yapısı kullanım için çok ideal. Şu gördüğünüz bezelye tanesini iyi bir fırça ile tüm yüzünüze yedirebilirsiniz. Bu nedenle uzun ömürlü bir ürün. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen 90- 100 tl arası bir fiyata almıştım.

Ama piyasada hemen her bazı deneyen yağlı bir cilt sahibi olarak tartışmasız en iyisi diyebilirim!
Çok sevdim!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Canım hep bişiler okuduğumda silikonun zararlı olduğunu okuyorum fakat ne gibi zararı var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım silikon düne kadar günlük hayatımızın her aımda idi. fakat cilt ürünlerinde uzak durmak gerekiyor. Maalesef cilt üzerinde plastik film gibi bir tabaka oluşturup nefes almasını engelliyor.Bu da bize sivilce,siyah nokta,komedon olarak dönüyor. Bunun için temizlemeye çok dikkat etmek gerek.Sadece temizleme mendiliyle silmek falan asla yeterli değil.Aynı şekilde silikonlu şampuanlar da saçın hava almasını önlediği için dökülmeye sebebiyet veriyor. -

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)