MEKAN KEŞFİ *** CITY 'S NİŞANTAŞI AVM MAHALLE ***

7/10/2013 03:30:00 ÖS

Yeni yer, mekan keşfi deyince İstanbul 'a geldikten sonra çok heyecanlandırmaya başladı. Genel anlamda alışkanlıklarından kolay vazgeçebilen biri değilim oysaki. Ama aynı oranda keşfetmeyi de çok seviyorum. 

City' s Nişantaşı Avm 'yi İstanbul 'da yaşayıp ta ziyaret etmeyen kişi sayısı sanırım ki çok azdır. İşte bu alışveriş merkezinin en üst katında çok bambaşka bir dünya yatıyor. Mahalle! 



Mahalle katı öyle bir yer ki tek bir sandalyeye bağımlı kalmadan atıştırmalıktan ana yemeğe fast food ve tatlılardan içeceği yer alternatifin olduğu bir alan. Üstelik her anlamda sizi doyuma ulaştıran eğlenceli bir yer.




Biz o gün hemen her lezzet durağına uğradık ve sizin için tadımlık keşifler yaptık. Sosa 'da başlangıç olarak salatalık kokteyllerini, Godiva ' da nefis karışımlar ve tatlıları, Namlı 'da mezeler ve nefis kahvaltı .eşitlerini, Wagamama 'da çin mutfağından karidesli ve tavuklu mantılar, İtalyan Rigotoni de hafif italyan mutfağını, Mono Burger 'de ( ki benim için burger demek Mono demek! ) meşhur hamburgerleri, Ali Şef 'in geleneksel türk mutfağının vazgeçilmezi pide ve mini lahmacunlarını, Günaydın Et 'te dudak uçuklatan şef sovu ile et ürünlerini, Mahalle Mantıcısı 'nda et dolu nefis mantıları ve Balık Ev 'de hala tadı damağımda olan balık kroket, karides kalamar sote, somon ızgarayı tadımladık. Aaah unutmadan son olarakta sıcak havaların vazgeçilmezi Cremeria Milanoda dondurmalarımızı yedik.










Balık kroketleri çok sevdiğimi söylemiştim değil mi? Ahanda kanıtı!







Ramazan ramazan bu yazı için oruçlu olanlardan özür diliyorum ama keşfetmek adına Ramazan en güzel zaman diye düşünüyorum. City' s Nişantaşı Avm mahalle katına mutlaka uğrayın, A 'dan Z 'ye bütün farklı lezzetleri bir arada bulabilirsiniz, yorulmadan :)

Etkinlik için ise teşekkürler İrem ve Mahalle ekibi :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  2. Fondoten markanız nedir?
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. bayıldım ben bu etkinliğe nimocum :)))

    YanıtlaSil
  4. City's Gezi Parkı olayları sırasında direnişçilere kapılarını kapatan ve insanların daha çok gaza maruz kalmalarına göz yuman mekanlardan biriydi. Ben de Mahalle'yi çok sevmiştim ancak son 1.5 aydır bu olaylara gözünü ve kapılarını kapatan her türlü mekanı protesto ediyorum aynı zamanda AVM lerden alışverişi de acil ihtiyaçlarım dışında protesto ediyor ve gitmiyorum ve bence biz bloggerların bunu en başta yapıp çevremizi de bilinçlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. ülkemizin gencecik insanları öldü (öldürüldü) bu olaylarda hala da ölümler şiddet devam ediyor. lütfen duyarsız kalmayalım. bari bu mekanlara gidilmesini teşvik etmeyelim. Umarım yayınlarsın. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Cok guzel bir yermişş bayıldım!
    Gitmeyi istiyorum ama pahalı diye duymuştum baya. Doğru mu?

    YanıtlaSil
  6. valla mahalle güzeldir de o kdr şey yedim diyince o hesap kaç tl geldi diye düşünmüştüm resimleri görünce ikram olduğunu anladım. blogger olmak varmış hakkaten.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)