YENİ KEŞİF *** MAĞAZAYA GİDELİM - CROCS AYAKKABILAR VE DAHA FAZLASI TAKATUKA.COM İLE AYAKLARINIZA GELİYOR ***

7/24/2013 12:00:00 ÖS

Yaz deyince aklınıza tiril tiril kıyafetler, şortlar plaj, kum, deniz, parmak arası terlikler ve benim için mutlaka crocs 'lar geliyor. Bu nedenle Trumps Tower 'daki Crocs mağazayı en sakin haliyle hafta içi gezme şansım oldu. İçeri girdiğimde renklerin cokluguyla sarhos oldum desem yeri!


Klasik Crocs modelleri şuarada dursun yeni sezonda çok şahane yeni modellerin olduğunu gördüm. Beach Line koleksiyonu ile markaya yepyeni bir soluk gelmiş, bildiğimiz crocs terliklerin tabanları yenilenmiş ve retro koleksiyon ile nostalji yapılmış.




Öncelikle beylerin talan ettiği hatta eşim için sorduğumda sadece 2 numara tek model kaldığını gördüğüm Beach Line koleksiyonu anlatmak istiyorum.  Parlak renkleri, hafif ve havadar özellikleriyle yeni Beach Line koleksiyonu sizi stil sahibi bir görünüme kavuştururken gün boyu konforla yürümenizi de sağlıyor. Serüvenine tekne ayakkabısı olarak başlayan Crocs'lar, günümüzde ise her yerde giyiliyor.
Yola çıkış hikayesine atıfta bulunarak hazırlanan Crocs’un yeni Tekne Koleksiyonu ile ister mavi yolculuğa güvenle çıkın, ister ofis şıklığınıza yeni bir tarz katın. Crocs Beach Line ayakkabılar, sağladığı konforun yanı sıra, kaymaz taban özelliği ile de deniz tutkunlarının öncelikli tercihi. Bence bu yaz 3 kişiden birinin ayağında mutlaka bu ayakkabıları göreceğiz. Sadece beyler için değil bizler ve çocuklar içinde var. Şimdiden söylüyorum bu koleksiyona bayılacaksınız! :)



Mağazaya gidiş sebebim bebiş için Crocs bakmak ve vazgeçilmez rahatlık Mary Jane yeni renkleri gelmiş mi bakmak idi. Ama sonradan satış elemanlarından öğrendim ki mağazaya gitmeden
de www.takatuka.com istediğim anda tüm modellere ulaşabiliyor ve satın alabiliyormuşum. 

Mary Jane modelleri jibitz ile daha talı değil mi sizce de? Mor olan favorim , bu yaz alınacaklar arasında, donut jibitz ile tabi !


Bu hafta tüm Crocs mağazalarının vitrinlerini süsleyecek, en yeni koleksiyonu da görmüş oldum. Sizde yerinizde otururken bu sayede tanışmış olun. Bu sezon marka kendini aşmış derken tam olarak bunu kastetmiştim. Tüm alışılagelmiş modelleri unutun, yepyeni Crocs' lar geliyor! Orijinal el dokuması Meksika sandaletlerinden esinlenerek tasarlanan Huarache koleksiyonu, rengarenk örgü detaylarıyla dikkat çekiyor.
Croslit adı verilen yenilikçi ve özel bir malzeme ile üretilen Crocs’ların tüm modelleri yumuşak, antibakteriyel ve koku yapmayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Pembe ve turuncunun uyumu her zaman çok iyi değil de ne sahi?



Başta söylediğim gibi, bildiğimiz, ve çok sevdiğimiz modellerin tabanları yenilemişler, Lise yıllarımdaki spor ayakkabımın tabanı gibi, retro stile çevirmişler. Anne kız Crocs uyumları içinde de görebileceksiniz. baksanıza, çok sevimli görünmüyorlar mıı?


Tabii benim gibi erkek bebek bekleyen ve erkek bebek anneleri içinde çokça alternatif var. En mini adımlardan ilk adımlara kadar. Ama bebek grubundan en favorim Mickey model tabisi !



Crocs meraklılarının, markayı ilk kez duyanların eğleneceği türden bir yazı olsun istedim. bir çok ayrıntıyı fotoğraflamadım. Sizi size en yakın Crocs mağaza keşfine, eğer bulunduğunuz şehirde yoksa yada bu sıcakta evden çıkamam derseniz www.takatuka.com u keşfetmeye davet ediyorum. 


Benim hissetlerimi hissetmeniz için :)

Üstelik buradan müjde vermiş olayım TakaTuka 'da bir çok üründe %70 indirim, üye olup arkadaşınızı davet ettiğinizde 10 TL hediye çeki, aynı gün kargo avantajı var.

Ve onları sosyal medya da takip edeceğiniz ne çok link var,












Benim yerimde olsaydınız hangi modeli tercih ederdiniz, gerçekten çok kararsızım ben :/




Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. ufaklığa al bir tane şimdiden, biz yazın hep crocs giyiyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. crocslar çok güzelde, sen nasıl güzel bir hamile olmuşsun nimo, ufaklık büyüyor desene. sağlıkla kavuşun ne kadar kaldı?

    YanıtlaSil
  3. nimocum nasıl güzelleşmişsin maşallah 41 kere bebişe ve sana :) yeni evliyim ama çocuk yapasım geldi gercekten böyle güzel görünce seni:)

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım, teşekkürler haber için, hemen bakıyorum ben de :)
    Bebeğin için de ayrıca tebrik ederim...
    Sevgilerle!

    pontikbutik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Bu postunun linkini derhal crocs hastası nişanlıma gönderiyorum ;))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)