BRONZE GÖZ MAKYAJI *** BENEFIT LONGWEAR POWDER & CREASELESS CREAM SHADOW ***

8/19/2013 01:00:00 ÖS

Benefit ürünlerini seviyor musunuz? Nasıl sevilmez ki değil mi? şeker mi şeker ambalajlar, tatlı sunumlar, kaliteli içerik ve başarılı sonuçlar ile bir çok kadının makyaj çantasının olmazsa olmazları içinde !


Göz makyajını benim gibi sevenlerdenseniz size yeni iki ürününü anlatıcam. Biri toz diğeri ise krem far. Öncelikli olarak toz fardan başlayalım.Bendeki Longwear Powder Shadow bebek, ten pembesi...





Pigmentasyonu açık renkli farlara göre müthiş diyebilirim. 12 ayrı rengi var. Duruşunun çiğ olmaması da bu renk için kesinlikle artı puan! Bu rengin özellikle bir çok amaçla kullanılabilmesi mümkün. Tek başına, kaş altına, far bazı olarak makyaj altına yada gölgeli makyajda kombin renk olarak kullanabilirsiniz.

Bir diğer yeni cici ise Creaseless Cream Shadow şahane bir bronze kahve krem far. 





Özellikle bu yazdan itibaren krem farları çok daha sevmeye başladım. Yaz aylarında sıkıca göz kapağına yapışıyor olmaları da buna etken tabii! Creaseless krem farların 9 ayrı renk seçeneği var.

Toz ve krem farı bir arada kullanma fikrine ne dersiniz peki?

Ben denedim!




Doğru ürün doğru teknikle sade ama dikkat çekici makyajlar yapılabiliyor. Kahve tonlu farlar kullanırken lütfen kahve renk kalem ile deneyin, daha şahane görünecektir.



Benefit ürünlerini tüm Sephora mağazalarındaki stantlarından edinebilirsiniz :)
Fiyatları ise, Creaseless Cream Shadow 59 TL
Longwear Powder Shadow 59TL


Nasıl buldunuz?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)