KEŞİF *** DERMOMARKET.COM ALIŞVERİŞ DENEYİMİ ***

8/29/2013 01:00:00 ÖS

Herkese merhabaaaaa!!!

Harika bir gün olsa, bu kadar sıcak olmasa, hemen hafta sonu olsa dimi? :)

Bugün size dermomarket.com alışveriş deneyimimi yazacağım. Geçtiğimiz haftalarda elime ulaşan siparişimi, siteyi ve kargolama sürecini anlatacağım. Birde sitede bulunan %10 indirimli Mac ürünlerini tabii! :)


Ben dermomarket.com tan tamamen bir ihtiyaç alışverişi yaptım. Cilt bakım ürünlerimi bebek ile beraber içeriğini göz önünde bulundurarak değiştirdim biliyorsunuz. Ama günlük makyajım için eyeliner ve göz altı kapatıcı eskiden kullandıklarımla devam ediyordum. Jane İredale nicedir takip ettiğim bir marka idi. Hem sitedeki diğer mecrealara göre daha uygun fiyatları hemde 3 al 2 öde fırsatını görünce değerlendirmek istedim. 




Yukarı da bahsettiğim gibi günlük makyajımda kullanmak için Göz altı Kapatıcısı ve Likit Eyeliner aldım. Çokta ihtiyacım olmayan ama olsa fena olmaz dediğim kaş / kirpik şekillendirici-besleyici ise hesapsız bedavaya gelmiş oldu. Pekte güzel oldu :)



BU ürünlerden tek tek uygulamalı olarak ayrı yazılarda bahsedeceğim!

Gelelim dermomarket.com en güzel olayına! Orijinal Mac makyaj ürünlerini bulabiliyorsunuz. Üstelik mağaza satış fiyatlarından %10 daha indirimli. Tek adet için bu indirim küçük gelebilir ama şöyle 3-4 üründe epey birikiyor fark. Ben ilk olarak 188 fırça aldım, daha küçük olması daha kullanışlı olduğu yorumlarını okumuştum.


Daha sonra kardeşimin okula giderken bende araklaması üzerine bu defa eski alışkanlığım olan 187 ile bir eczacı önerisi olan Bepantol 'un çatlak kremini sipariş ettim. 


Genel olarak siteyi değerlendirmem gerekirse, kargo hızları müthiş! Bir gün sonra her iki pakette elimde idi. Ürünler tek tek, patlayan naylona sarılı, kutulu, faturalı geliyor. Ben şimdilik Mac ve Jane Iredale ürünlerindeki fırsatları değerlendirebildim fakat daha bir çok marka ve kampanya var. Şu bebek ihtiyaçlarını biraz azalttıktan sonra almak istediğim mac rujları da buradan alacağım. Normal fiyatlarıyla 318 TL tutması gereken sepetim 215 TL tuttu! 

Şahane değil mi?

Bence hemen şimdi bi dermomarket.com a girip, ihtiyaçlarınızı sepete atın, fiyat farkını kıyaslayın derim !


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. bebekten dolayı daha doğal makyaj ürünleri tercih ediyorsan sana glominerals ve youngblood u tavsiye edeyim, mac i kullanmanı çok tavsiye etmem fırça gibi aksesuarları dışında

    http://kavininkahvesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kavin canım merhaba. Glominerals ve YoungBlood ile içerikleri aynı Jane İredale markasının. Fiyat farkından dolayı gereksiz bulduğum için jane İredale tercih ettim ben. Çok benziyorlarlar çünkü.

      Zaten mac kullanmıyorum, teşekkürler öneriler için :)

      Sevgiler :)

      Sil
  2. güle güle kullan hepsini canım =)
    sevgiler
    kozmetiktutkunu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. merhaba nimo.bende 3 ay once doğum yaptım bepanthol kullanmıştım ama bende çatlak oldu umarım sende olmaz işe yararda.bilgin olsun istedim...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)