YENİ NE VAR? *** CROCS HUARACHE

8/19/2013 03:30:00 ÖS


Bugün size daha önce takip edenlerin hatırlayacağı Crocs mağaza keşfi yazımda anlattığım, Crocs yepisyeni serisi Huarache 'den en celi celi bonu pembe turuncu yeni terliklerimle tanıştırmak istiyorum. Bir nevi eskiden yaptığım " new in " yazıları gibi olacak. Aynı zamanda alışveriş deneyimi!



Bu seride hem terlik hemde sandaletler buluyor. Tabii benim şiş ayaklarım için tercihim terlikten yana oldu. Bu rengin dışında kahve ve mavi de seçeneğiniz. Kahve olanı da hala aklımda şahsen! 

Bu seriyi ilk kez crocs mağazada görüp, eşime eve gelince fotoğraflarını gösterip, çok rahat olduğunu çok beğendiğimi söylemiştim. O da " alalım " deyince havalara uçtum tabii. Sıcak havalar ve artık benim daha çabuk yorulduğum dönemlere girince bir türlü mağazaya gidemedik ve takatuka.com 'u kullanalım dedik. Nitekim de öyle yaptık.


Siparişinizi verdikten bir gün sonra kargoya verilmişti. Hiç beklemedim, kısa sürede elimde oldular. Ve işin her aşamasında bilgilendirme mailleri geldi. Benim için çok önemlidir internet alışverişinde, " paranı ödedin, bekle kardeşim " tavrından uzaklar. 



TakaTuka.com 'da sadece crocs yok! Bir çok sevilen, nish markalara da ulaşabilirsiniz. 

Bu sene hiç sahip olmadığım kadar terliğim oldu. Her yaz ya hiç belki bir tane almışlığım vardır ama bu yaz ikişer üçer terlik alır oldum. 

Nasıl buldunuz bu seriyi, çok sevimli değiller miii?

Crocs %50’ye varan yaz indirimine girdi. Alışverişe başlamak için; www.takatuka.com/crocs adresini ziyaret edebilirsiniz.
Online alışverişte ayakkabı satın almak için TakaTuka.com çok başarılı bir site....
Sezon alışverişini ilk yapan olmak ve yepyeni modelleri ilk siz giymek istiyorsanız; CAT ve Harley Davidson marka botlarla çoktan sezonu açtı.

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. çok şirinler canım güle güle giyin.siteyide merak ettim hemen bakıyorum.sevgiler
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Slm,hediyelerim geldi çok tşk. ederim, emeğine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. terlikler çok güzeeel

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)