BEBEK ALIŞVERİŞİ *** CARTER' S - MARKABEBE.COM - ALIŞVERİŞİ ***

9/13/2013 05:30:00 ÖS

Bebek alışverişi ile ilgili daha çok yazmak istiyorum ama bu dosyayı yapmaya son aylarda karar verince öncekileri yeniden fotoğraflamak çok zor. Keşke ilk başından başlasaydım.neyse, biz son aldıklarımla devam edeceğiz.

Facebook reklamlarında rastladığım Markabebe.com tam anne adayları için talan etmelik bir site. İçinde dünyaca ünlü, ulaşamadığınız yada ulaşıp piyasa fiyatlarının daha pahalı olduğu markaları bir arada toplanmış. Yaz- kış sezon fark etmeden, doğumdan 3-4 yaş çocuğu için bile her şey bulunabiliyor. Hele ki hamile iken gezmek bu kadar zorken, böyle siteler kurtarıcı oluyor. 
Yani benim için hep öyle oldu!

Peki ben neler aldım?

Carter 's markasının methini tecrübeli annelerden oldukça duyuyorum. Markanın ürünlerinden hep çok memnunlar. Sitede bir çok marka var ama benim tercihim Carter 's markadan yana oldu. Ve iki ayrı set aldım.





İlk seçtiğim 0-3 ay süresinde, yeni doğan diye de tanımlayabileceğimiz ama 3 ayı doldura doldura giyebileceği, bir ayaklı tulum, bir zıbın, bir alt ve şapkadan oluşuyor.



Diğeri ise içinde zıbın olan eşofman takımı.



Sanırım ürünler dönem dönem yenileniyor. Benim aldığım ürünler belki de stokta tek idi, bilemiyorum şu an link vermek için kontrol ettiğimde yoklar. Aama bunların dışında bir çok Carter s ürünü BURADA indirimli olarak satın alabilirsiniz. 

Siteden kredi kartı, kapıda nakit ödeme ile ürünleri satın alabiliyorsunuz ki kapıda ödeme müthiş kolaylık herkes için. 90 TL üzeri ( ki genelde iki parça alınca böyle oluyor ) ücretsiz kargo oluyor. 

Anne, dayı, teyze, hala vs adayları mutlaka gözden geçirin çok şahane şeyler var. Ben artık kendimi daha fazlasını almamak için öyle zor tutuyorum ki, benim yerime de tatlı totolara ciciler alın :)

Minik gezinti için gerekli link www.markabebe.com

Nasıl buldunuz Çino baby 'nin yeni fındıklarını? :)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Kızımın en sevdiğim ürünleridir Carters
    bodyler uzun süre giydirilebiliyor. Bir de h&m yi öneririm bebek büyüdükçe kıyafette genişliyor sanki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. h&m ccileri de aldık ama çok değil. Nicedir gidicem gidemedim bir türlü. Bundan sonra eksik parçalarını oradan almalıyım evet :)

      Sil
  2. güle güle giysin inşallah.ama bana biraz pahalı gelıyor hem marka bebe hem carters.mothercare ürünlerini de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım pahalı diyorsun ama mothercare ürünleri de çok farksız değil ki? :)

      Bebek ürünlerinde biraz kumaşa, desene önem verirsen ortalama bence, çok yüksek değil :)

      Sil
  3. yerim o Çinoyu bennn<3
    cicilerini onun üzerinde görmek için sabırsızlanıyorum.
    ve tabiki hemen siteye göz atıyorum.Bizim de cinsiyet belli olsa da daha rahat alışveriş yapsam yahuu:))

    www.designbydg.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bunlar çok şirin güle güle giyersiniz inşallah..Bizim de birkaç parça bu markadan var çok kaliteli gerçekten.Ama bir tavsiyem olacak heveslenip 0-3 aylık giysilere fazla yüklenme.Ben onları 1 ay giydirebildim hatta 3-6 aylıkları o kadar bile giydiremedim birden büyüdü 6-9 aylık giydirmeye başladım

    YanıtlaSil
  5. Mimlemdin canım :) bir göz at :)

    http://smyrnarybeauty.blogspot.com/2013/09/mimlemdimm.html

    YanıtlaSil
  6. Ay çok ciciler.
    Kim demiş erkek anneleri güzel şeyler bulamaz diye:))
    Güzel günlerde sağlıkla giyinsin bize de tatlı pozlar versin Minik Bey;)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)