HAMİLE GÜNLÜĞÜ *** BEBEK ALIŞVERİŞİ - RENKLİ ZEBRA BEBEK ODASI ALIŞVERİŞİ - ***

9/05/2013 03:30:00 ÖS

Bebek alışverişi yazılarının ikincisine hoşgeldiniiiiiz!

Bu defa bebek nevresimi, bebek tekstili konuşalım biraz. Oda detayları yazısı da olacak elbet ama önce güzel arkadaşlar, güzel kalpler iyi ki varlar diyerek başlamak istiyorum yazıma. renklizebra.com internette farklı, orijinal nevresim, battaniye ararken bulduğum bir site. İlk olarak Room Seven markasını daha sonra tr 'de olup olmadığını araştırırken denk geldim bi ay kadar önce. Siteye girip beğendiklerimi kafamda işaretleyip çıkmıştım. Sonrasında çok sevdiğim çocukluk arkadaşlarım kendi aralarında Çınar' a kendi zevklerine göre alacaklarına hediye seçimini bana bırakmak istediklerni söylediler. Onlar bütçeyi bana, bende keyifle neşeyle, renklizebra 'ya verdim =)

Siteyi daha önce keşfedenler ama denemeyenler için için hem referans olayım hemde benim gibi orijinal parçalar arayışında olanlara fikri olsun diye yazmak istedim. 

Bi kere müthiş hızlılar, akşam sipariş ettiğim ürün sabahın köründe kapımda idi!



Hadi koliyi açalım mı?



 Ben siteden nevresim takımı, yatak örtüsü, uyku tulumu, yastık, oyuncak ve bebek bakım çantası olmak üzere 6 parça seçtim. Ürün görsellerinden çok daha güzel ve kumaşlarının şahane olduğunu söylemeliyim. Bebek odasında klasik ayıcıklar, araba desenlerden hoşlanmıyorsanız Room Seven ürünleri biraz retro, biraz sevimli, biraz şık dengesini koruyor. Kız çocukları için daha çok cömert olan marka erkekler için az öz bir üretim yapmış. Ben teksas ve sevimli civcivli seçimler yaptım.

Bebek odası için ayrı bir yazı yazacağım için onun dışında kalan bebek bakım çantası ve uyku tulumunu inceleyelim şimdilik. 

İlk olarak uyku tulumu,



Uyku tulumu seçerken kumaşa çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bebeğin hassas cildini rahatsız etmeyecek ince ve pamuk kumaş önemli. Özellikle ilk aylar için. Bu uyku tulumunu bu nedenle çok sevdim.




Bu cici ise benim!
Artık bi erkek anası olarak pembesel şeylerden lacivertlere doğru yol alamaya başladım. Eskiden şirin olan her şeyi çok sever, ilgimi çekerken şimdi ilgi alanım tamamen değişti. Bebek bakım çantası benim için nevresim seçiminden bile daha sancılı idi. Çanta seçerken nasıl özenli isek bence bebek çantasında da böyle olmalı. yani kişisel fikrim böyle. Artık benim sürekli yanımda olacak bebek bakım çantam olacak. Bu nedenle amaaan diyemedim ben, orijinal olurken hem büyük, işlevsel de olsun istemiştim. Herkes sırt çantası dedi ama yok ben sırt çantası insanı değilim ki hele kışın, mont üzerine! 
Mimkin değil! 

En trendy anne olmak isteyenler için tasarlanmış, bu senenin arma trendine de uygun bebek bakım çantasının içinde geniş, biberonun bile sığabileceği derinlikte 4 cep var. Yan, ön cepleri olması da süper. Zaten çantanın içi epey geniş. Birde bu çanta ile beraber kombin alt değiştirme minderi de çıkıyor içinden. 

Diğer ciciler oda yazısı içinde olacak. Bekleyiiin! :)

renklizebra.com da daha neler neler var. Özellikle kız annelerini fena kıskandım gezerken!



Bunlar da İlginizi Çekebilir

18 YORUM

  1. Ayy Nimooo yeniden doğum mu yapsam ne yahuu
    çok hoşuma gitti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi manyak. Uleyn güzel nevresim için çocuk mu doğurulur? ( bakma sen bana beni he böyle şeyler gaza getirdi anacım ) :D

      Sil
  2. ne tatlı bunlarrr yaaa : ) Çantaa çok guzel ama bayıldım :*

    YanıtlaSil
  3. Bunlar çok güzel, çanta 337,50 TL mi vay arkadaş çok pahalıymış ya azıcık ucuz olaydı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, birazcık pahalı bir çanta, hediye olunca tatlı oldu :)

      Şöyle bir bakınca bazı şeyler değiyor yani, bu da onlardan gerçekten eline alsan ne demek istediğimi anlardın. her şeyde olduğu gibi elbette uygun alternatifler var ama pahalı olan şeylerin bi yerden farkı oluyor hep illaki. Mesela ben onu bayıla bayıla kullanacağım :)

      Sil
  4. güle güle kullanın oğluşunla canım hepsi birbirinden güzel, Rabbim Çınar'ını kucağında da göstersin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiin tatlım, inşallah! Önce bunu diliyorum her şey teferruat inan ki!

      Sil
  5. ayyy hepsi harika bayıldımmm :)sağlıkla, mutlulukla kullansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bende yahu :)

      Teşekkürler canım!

      Sil
  6. Çok güzeller :)
    Güle güle kullanın
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  7. nimocum çanta çok güzel,musmutlu günlerde kullanırsınız inşallah..Ben hala bebek bakım çantasını almadım.Oğluma o kadar çok sey alıyorum ki sıra bana gelmiyor:)Öpüyorum şeker

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah tatlım. Bende daha yeni alıyorum işte. planlı gidince hepsi bir arada olmuyor daha rahat alınıyor sıkışmadan gönlünce sende öyle yap :)

      Sil
  8. Cok tatlısın ya montun ustune mimkin degıl baya gûldüm kendımı gordum allah analı babalı buyutsun ınsallah mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  9. Ay cok tatlısın ya mont ustune mímkin degıl baya guldum kendımı gordum allah analı babalı buyutsun ınsallah :)

    YanıtlaSil
  10. Renkli zebraya bayıldım. Tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Cicileri güle güle kullanın anne oğul :) Room seven Cowboy anne bebek çantasından ben de aldım ve dediğin gibi çok şık. Kullanışlı bir cantaya benziyor onu da kullaninca anlayacağım sanırım. Çanta konusunda takıntılı beni oldukça tatmin etti açıkçası.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)