ÜRÜN İNCELEME *** MAC SHEEN SUPREME RUJ SERİ DEN İKİ RENK ***

9/18/2013 10:40:00 ÖÖ

Bu ara Mac rujlarına takmış bulunmaktayım. Biri beni durdurursun yahu!

En yenilerden Sheen Supreme seri çok ilgimi çekiyordu. Yapı olarak dudağa yaptığı bakım, yumuşak kıvamı, hafif parlak biti ve tüm bunlara rağmen yoğun renk oluşu ile benden tam puan aldı.


 Bu nedenle bu seriden en güzel pembe ve en güzel turuncuyu kaptım!





Hala bilmeyenleriniz varsa Mac artık online satış yapıyor. Benim gibi karnı burnunda, en yakın yer size pek uzak, zaten olduğunuz şehirde bir Mac yok ise hayat kurtarıcı oldu maccosmetics.com.tr ! Keşke ben İstanbul 'da değilken bu hizmet olsaydı diyorum ama yine de hala çok işime yarıyor, bu süreçte özellikle. 

Neyse konuya dönelim, ben seriden Sweet Grenadine ve Pleasurefruit seçtim. İlk elime ulaştığında kargom sosyal medya hesaplarımda paylaşmıştım, inceleme yazısı isteyen olunca fotoğrafladım. Sürümü tek kelime şahane! Dudaklarınızda renk ile beraber doğal, yapışmayan bir parlaklık arayışında iseniz Sheen Supreme seriyi çok seversiniz. Bide renk kartelası pek geniş!

İlk olarak Pleasurefruit ile başlayalım o halde!




Fuşya sevenler hemen almalı mesela bu rengi!






Sheen Supreme serisi aslında çok yoğun dudak örten bir seri değil. fakat Pleasurefruit yoğun renk veren bir fuşya. Hafif parlak bitişli olmasına rağmen son derece doğal ve kusursuz görünüyor. Şimdiden en sevdiğim rujlarım arasında!

Peki ya o tatlı turuncu, Sweet Grenadine !








Sweet Grenadine, Pleasurefruit 'e göre daha az yoğun kapatıcılığa sahip. Şöyle tam dudak çizgileri dolduramıyor ama zaten bu durum o doğal, tatlı turunculuğu veren etken bence. Hatta bu ara yeni saçlarımla en çok kullanacağım renklerden biri olacağı kesin!


Tüm Sheen Supreme koleksiyon rujlarına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitenin alışına özel tüm alışverişlerinizde limitsiz ücretsiz kargo olduğunu unutmayın. Sepete ekleyip, ödeme sayfasında promosyon koduna UCRETSİZKARGO yazmayı unutmayın!

Sizin favoriniz hangisi oldu?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Turuncuya bayıldım :) Yeni saçınla da şahane durmuş Cerencim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bende onu çok sevdim!

      Sil
  2. nımo son fotoğrafta kımse senın hmıleolduguna ınanmaaz bune guzelık yahu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaahh canım niye yahu hamile kadın hep normal kadına göre daha güzeldir. Toplumda böyle bir çirkinleşme algısı var aksine benim tanıdığım bütün hamile kadınlar daha güzel :)

      Sil
  3. Turuncu senin renginnnnn bayildim gule gule kullan senin blogunu cok sevdim ama videoya dikkat et olur mu? Yuzunu gorseydik videoda da keske sevgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah daha iyi videolar çekeceğim. Çok teşekkür ederim! :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)