ÜRÜN KEŞFİ *** JANE IREDALE ACTIVE LIGHT GÖZ ALTI KAPATICISI ***

9/10/2013 10:30:00 ÖÖ

Günaydıın herkese!

Bugün daha önce burada anlattığım dermomarket alışverişimde almış olduğum Jane İredale Under Eye Concealer inceleyelim mi?



Jane İredale Active Light göz altı kapatıcısının 2 numarası bendeki, orta ton! Ne çok koyu ne çok açık. Kusurları, morlukları yeterince kapatabilecek renkte. Kıvamı koyu, birazcıkta sanki yağlı gibi, daha önce kullandığım kapatıcılarla kıyasladığımda.



Bu kapatıcıyı seçmemin en büyük nedeni mineral içerikli olması ve bebeğimi etkileyecek zararlı içerikler barındırmaması. Bu kapatıcı aynı zamanda tedaviyi de hedefliyor, kusurları kapatmanın yanında. İçeriğindeki salatalık özü ve beyaz yeşil çay hassas göz altına bakım yaparken buğday özü de şişlikleri azaltmaya yardımcı oluyor!


Benim cilt rengim çok açık olduğundan #2 numarayı seçtim ama kumral/esmere yakın iseniz #3 numara daha ideal olacaktır. Kıvamı yoğun olduğundan minicik bir kullanım çok yeterli oluyor, bu nedenle epey uzun ömürlü olacak gibi.

Ben sevdim!
Beklentilerimi karşıladı. Ama çok yoğun göz altı sorununuz varsa ( ki benim çok yok ) belki ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir ama normal sayılacak problemler ve makyaj bütünlüğünü sağlamak için kesinlikle harika ve kalıcı bir duruşu var!

70 TL gibi bir fiyatı var. Ama dermomarket' te jane İredale 3 al 2 öde olduğundan bu markada alışveriş pek avantajlı oluyor. şu linkten ürünü inceleyip, dilerseniz satın alabilirsiniz.

İçinizde kullan var mı bu markanın, bu ürününü?




RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. bitkisel içerikli olması çok güzel bir durum, gulegule kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, artık benim için vazgeçilmez bir durum .

      Sil
  2. güzel günlerde kullan fıstık anne ;)
    bende şu ara bourjois healty mix kapatıcı aldım 52 no, hangi kafayla aldıysam koyu geliyor bana böhüüüü :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :)

      Hahaha ışık falan mı yanılttı acaba seni, hay allah :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)