HAMİLE GÜNLÜĞÜ *** 39. HAFTA BEN 37. HAFTA STİLİ İLE SON DURUMLAR ***

10/25/2013 03:00:00 ÖS

Ben ne zaman azıcık sesliğe gömülsem ( ki bu belki yarım gün bile olabiliyor ) beni hemen doğurdu diye düşünüyorsunuz. Hayır, biz hala aynı bedendeyiz ve size son durumlar nedir özetleyeyim 37. haftada eşimle yaptığımız en son çekimi sunayım istedim. Belki bu hafta sonu ( doğmazsak ) 40. hafta çekimi de yapmak istiyoruz!




Şu an 39. haftadayız. Normal doğum süresi 38- 42 haftadır. Yani artık her an doğurabilecek durumdayım. Daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi şu an sürecim normal doğum, son dakika kazığı yemezsem oğlumdan. Bu nedenle sancının başlamasını bekliyoruz. Her an , nerede, ne olur belli olmaz bir dönemdeyim. 




Artık yanımda annem var. Bu nedenle ev işi, yemek konusunda oldukça rahatladım. Ve o yanımda olduğu için gönül rahatlığı ile istediğim yerlere gidebiliyorum. Artık son hazırlıklarımı yapıyorum. Deli dersiniz belki ama ne zaman ne olacak bilmediğimden saçlarım fönsüz gezmiyorum hahah! Hem kendimi iyi hissediyorum hem doğum için bir aksilik olmazsa Burcu Ertur ile çekim yapacağımız için güzel görüneyim istiyorum. Belki en porsuk halimde gelecek oğlum tabii bellli olmaz.




Bunun dışında son ayım ama çok ağırlaşmadım. Çino geçen hafta 3.550 kg idi. Artık daha hızlı büyüyüp beni şaşırtıyor. Düzenli olarak her gece pilates topumla esniyorum, her gün 20 dk olsa bile yürüyorum. Bazen abarttığımda oluyor. Tek zorluğu yatarken sağdan sola , soldan sağa dönmek. Yattığım yerdeki kolum, parmaklarım uyuşuyor. Bide eskilerimiz " ay sancısı " dermiş, yalancı sancılarım oluyor minik minik. Oğlumun yeri de daraldığı için kasılıp, gerilip duruyor. Bende " sıkıldıysan gel, bana atar yapma " diyorum :)



Her yazımdan sonra bi daha acaba ne zaman, nasıl yazarım diyorum hala yazıyorum =) Yine soru işaretleriyle ve dualarınızı isteyerek gidiyorum.



Buraya yazamasam da sosyal medya hesaplarımdan beni takip edin, mutlaka hello diyorum :)

Facebook profilim : tıık!
Facebook sayfam : tıık!
Twitter hesabım : tıık!
İnstagram hesabım : tıık!

Herkesi öperiiim :)

Bluz : Bonprix
Kot pantolon : Bonprix
Hırka : Zara
Ayakkabı : Bershka
Çanta : İnciden


Bunlar da İlginizi Çekebilir

13 YORUM

  1. kuzucuk sancıyı bekleme , sancısız da gelebilir miniğin. benimki sancısız geldi :) içimden bir ses de bir sonraki yazının konusunun çınar bebeğin gelişi olduğu gibi geliyor. :)) Sağ salim kucağına al inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi belirtisi olur herhalde yahu. senin doğumunda ne sancı ne doğum sırasında ağrı ne güzel geçmiş ya. vallahi dua ederken " Aysel gibi doğurayım " diyeceğim yakında :))

      Bakalım bakalım!

      Sil
    2. amiinn canım, bana suni sancı verdiler onu çektim ama allahtan hemencik geldi miniğim.çok saatlerce çekmedim yani. öğleden sonra 3 buçukta yatışım yapıldı hazırlıklar işte suni sancı,suyum patlatıldı braz bekleme derken 16:56 da doğum oldu yani bir buçuk saat çektim o ağrıyı :) inşallah Allah sana benimkinden dee güzel kolaybir doğum nasip eder.

      Sil
  2. cerenimoooo çok tatlı bir hamile oldun, allah hayırlı zamanda en kolay ve en sağlıklı şekilde kavuştursun siziii :)
    çook öptümmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canıım benim her güzel şey gibi bunun da sonuna geldik. Bundan sonra annelik nasıl olacak ona bakacağız :)

      Sevgiler, çok teşekkürler !

      Sil
  3. Ya en sağlıklısı normal doğum ama ben çok korkuyorum. Allah'tan evli değilim ve hamile hiç değilim. Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin canım. Bebeğin ismini ne koyacaksınız belli mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa niye korkuyorsun ya! Eğer kötü bir şey olsaydı insanlar ilk çocuğun üstüne tekrar yaparlar mıydı? İnsanın varoluşundan beri doğum kadının fizyolojosonde var olan bir şey. Hem denemediğin bir şeyden korkma derim,! Bence yaşanacak en güzel duygulardan biri. Allahtan evli hamile değilim deme yani, dua kapıların açık olur mazaallah!

      Bebeğin ismi de Çınar :)

      Sil
    2. O zaman sözümü geri alıyorum :) Evlilik arifesindeyim zaten de ben çocuktan veya doğurmaktan değil aslında normal doğum yapmaktan korkuyorum :) Acı eşiğim çok düşük olduğu için. İsmi çok güzelmiş. İsmiyle büyüsün inşallah...

      Sil
  4. Allah sağ salim oğlunu kucağına almayı nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  5. Allah bir avazda doğrumayı nasip etsin. Bende normal doğumdan yanayım, inşallah ilerde de öyle olur :)
    Çınarinomii kucağında bekliyoruzz :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Nimom kuzum ne güzelsin sen =) En kolayından su gibi bir doğum olsun inşallah, paşa çocuk olsun uslu uslu gelsin

    YanıtlaSil
  7. Canımmm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş:) Duygulandım oğluşumun doğumu son günler geldi aklıma:) 38.haftaya girdiğim gün nasıl bana süpriz yapıp gelişini, şimdi 8 yaşında koca bir adam oldu... Allah hep güzel günlerini göstersin bize çocuklarımızın, çok tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar sende canım doya doya..

    YanıtlaSil
  8. inşallah sagsalım kucağına alırsın cinoyu

    allah yardımcın olsun.
    cok guzelsın
    hırkaya bayıldım

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)