HER GÜNE BİR OJE *** MAVALA İSTANBUL 'UN RENKLERİ ÖZEL SERİ ***

10/21/2013 10:30:00 ÖÖ

Uzun bir tatil arasından sonra herkese merhaba. Acaba bir sonraki yazımı oğlum evde nefes alırken mi yazarım diyordum, hala aynı bedendeyiz :) Ve bu hafta artık yazmam gereken yazılara yer vereceğim. Haftanın, günün ojesinde bir koleksiyon ile yer veriyorum. Mavala İstanbul seriyi tek tek yazmak isterdim ama yarın ne olacağı meçhul olunca bendeki durumlar, bayram boyunca denedikçe fotoğrafladım tek bir yazıda yazmaya kara verdim.

Mavala, zilyon tane ojemin içinde bu zamana kadar hiç sahip olmadığım bir marka. Bu seri ile deneme fırsatı buldum. Minicik, sevimli şişeler, yoğun kıvamlar, az koku ve hızlı kuruma bir cümlede özetleyebileceğim özellikleri olurdu. Şimdi bahsedeceğim seri İstanbul 'un renklerinden ilham alınarak tasarlanmış. Kanlıca sahilini süsleyen beyaz yalılardan alan Kanlıca; Topkapı Sarayı’ nın içindeki harem odasından alan Topkapı; İstanbul boğazının lacivert renkli sularından alan Bosphorus; Galata Kulesi’ nden alan Galata; kızılları, bordoları ve turuncuları ile adını İstanbul’un gün batımından alan İstanbul ve Ayasofya’nın mozaiklerinin renginden alan Ayasofya ojelerinden oluşuyor.

O halde tek tek renkleri tanıyalım mı? bakalım sizin favoriniz hangisi olacak?







Mavala ojeler hamilelerin gönül rahatlığı ile kullanabileceği, içeriği temiz olan sürülebilir ojelerden bu arada! Kıvamları, şişeler küçük olduğundan genelde yoğun idi. tek kat sürülmesi yetiyor fakat baloncuk oluşturabiliyor. Bu sebeple bir oje açıcı şart kullanırken. Satış fiyatları 20.90 TL iken bence İstanbul aşığı oje sever herkesin edinmesi gereken, oldukça günlük kullanıma uygun renkler.Satış noktalarına BURADAN ulaşabilirsiniz!

Sizin bu seride en beğendiğiniz hangisi oldu?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Hmm bu da güzel, bu da güzel bu da diye aşağı inerken Bosphorus'ta bi kalp krizi yaşadım :D Hepsini beğendim ona bittim :)

    YanıtlaSil
  2. Ne zamandır yazmayınca doğurdun sandım :)

    YanıtlaSil
  3. Ayasofya ve Bosphorus harikaaa

    YanıtlaSil
  4. Maviii harikaymışş:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)