NİMO 'S 2014 WISH LIST ***

10/30/2013 12:00:00 ÖS

Haftanın ortasından merhaba!

Evet yine geldim. 
Her yazımda acaba bir sonrakinden oğlumu mu anlatırım diyorum ama doğmuyoruz hala napalım! Bende tavuk gibi, yumurtamın üstünde otururken boş durmamak adına bari buraya bir şeyler karalayayım. Erken olacak ama 2012 'den bu yana blogumda hep bir dilek listesi oluşturur ve batıl inançlarım olmasa bile bu Wish List olduğunu görüyorum.


Çok ilginç.!

Mesela geçen yıl ki Wish List buradan bakarsanız, ev dileği hariç hepsine sahibim şu an! O zaman 2014'ten yeni şeyler istemek lazım :)




  • Bu yıl İphone geçesim var. Şu zamana kadar Samsung ve BlackBerry kullanan biri için gerçekten marjinal bir çark. 5S temennisi içerisindeyim, kısmet! :)

  • Zen Pırlanta neler yapmış yahu! Bir National Geographic koleksiyonu var ki, aman allahım! Bu dönem nedense bir arı, sine figürlerine takmış biri olarak bu kolyeyi çok beğendim. Onu ilk istek listeme aldım. 





  • Tek taş sever biriyken alyanslara ilgi duymaya başladım. Bu nedenle bendekini değiştirip beş taş almak istiyorum. ( hediye gelirse de hayır demem diye bir gizli mesaj göndereyim ) mesela bu alyans olabilir.

  • Hazır takıdan devam ederken Zen Pırlanta 'nın burç koleksiyonunu gördüm. Arkasına doğum haritanı yapıyorlarmış, burçlara, yıldızlara inanan ve ilgi duyan biri olarak oldukça ilgimi çekti. Mesela Çinar bebeğin doğum haritasını yaptırabilirim. Aynı zamanda harika bir hediye olabilir. Bu kolye çok ilginç değil mi?

  • Geçen kış palto renk tercihim kırmızıdan yana iken bu kış ( tekrar içine girebilir miyim hiç bilmiyorum gerçi de ) kırmızıya sıcak bakamıyorum. Saçlarımın uçlarına balyaj işlemi yapıldıktan sonra yeşilleri, toprak tonları ve özelikle pek tercih etmediğim beyazı çok sevmeye başladım. Zara da ki bu beyaz palto hedeflerimden biri. Doğum olsun, kırkımız çıksın ilk işim almak olacak!

  • Benefit 'in çıkardığı makyaj setleri hep ilgimi çekmiş ama hiç birini bu kadar çok beğenmemiştim. İçeriği tam istediğim ürünlerden oluşan bu seti yeni yıldan hemen sonra istiyorum!



  • Yine Benefit ile devam edelim. Gözenek sorunu yaşayan ben, onların yeni gözenek küçültücü ve matlaştırıcı pudrasına öldüm bittim. Bir lansmanda T bölgeme deneme şansım oldu tüm gün parlamadan geçirince " işte aradığım şey " dedim. Bu ürün içinde yeni yıl sonrasını bekliyorum.

  • Ve gelelim çok istediklerimde biri olan Clarasonic cilt temizleme cihazı. Mail kutuma artık Sephoralarda olacak haberi düşünce deliye dönmüştüm. Zira biri Amerikaya gitse de sipariş etsem gözüyle bakıyorken elimin altında, hemde yurt dışı fiyatına paralel satışa çıkması beni çok mutlu etti. Allahım yarabbim bunu çok istiyorum :)

  • Bordoyu hep severim ama nedense son 2 haftadır vitrinlerde bordo çizme görünce bakakalıyorum. Evet, sanırım bi tane almam gerekecek en son Mudo 'da bir model beğenmiştim ama daha şu dediğim bir seçimim yok.

  • Ayy bunu en sona bıraktım! Çok hayal gibi! Hamilton modelinin bordo yada kahve tonlusunu acayip istemekteyim. En uyguna alınabilecek nokta neresi bir kaç gündür hesaplıyorum. Bunu da evren sana bırakıyorum, duy sesimi noluuur :)



Her yıl isteklerim artıyor mu ne? Aslında bir kaç parça daha vardı aklımda ama sıkmamak adına es geçtim. Yine totem yapıyoruz yani! Dileyip buraya asıyoruz sonra elimize geçince mutlu oluyoruz. ( vallahi iki senedir yapıyorum, tutuyor )


Yazı içindeki bazı istekler kocaya ithaf edilmiştir. Artık gerekeni yapınız efenim, kem küm, öhöö möhöö :))


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. valla hepsi çok güzel görünyor...bende benefitin setinde istiyorum,ama malesef sefhoramız yok...artık dışarı gittiğimde alabilirim sanırım..tatlım ne olur,evren senden şunu istiyorum,evren bana bunu ver dileklerinde bulunmayalım..istenilen şeyi sadece Allah verir...bir çok yerde okuyorum ve çok anlamsız...istediklerinin hepsi inşallah olur...

    YanıtlaSil
  2. canımmm umarım isteklerin en kısa sürede gerçekleşir :) renk tercihlerimiz bu sezon aynı olacak desene :))

    YanıtlaSil
  3. Bütün dileklerin gerçekleşsin inşallah oğluşunla çok mutlu ol :)

    YanıtlaSil
  4. nimo bebeişi dört gözle bekliyoruz :) instagramda fotonu görmeyince diyorum aha doğuma gitti Allahım sen yardımcısı ol sonra bi bakıyorum bebiş orada duruyo hala (: hayırlısıyla gelecek bebiş (:
    wish listene bayıldım (: oldum olası liste yapmayı hele bir şeyler isteyip listesini yapmayı sevmem çünkü hep mi negatifim neyim hep öyle uzaktan bakarım istediklerime :/ ama bu listen çok iç açıcı bende kendiminkini yapıcam bakalım doğum günüm yaklaşıyor yeni yaşımı baz alarak yapayım bi liste hem belki bende sevdiceğe mesajlar yollarım (:
    ellerine sağlık (:

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)