TREND ALARMI *** SALAŞ VE YIRTIK TRİKO ***

10/28/2013 10:30:00 ÖÖ


Günaydın, mutlu haftalar! Ee yine ben :)

Hala doğum yapmamışken arşivimde yayınlanmayı bekleyen yazıları devreye sokalım. Bu arada dermomarket çekilişini firma yetkilileri gün içinde yapacak ve yayınlayacağız bir aksilik olmazsa, katılımcıların bilgisine :)

Hamileliğimi yaz boyu geçirip, elbiseler, terlikler, sandaletlerle atlatmış biri olarak hava sonbahar-kışa dönünce bildiğiniz afalladım. Dolapta üzerime olacak tek parça yok! Üstelik yeni bir şey alayım desem bile hem salaş hem uzun bir parça bulmak çook zor! 

Bu sezon hem salaş hemde yırtık, dağınık görüntü oldukça trend! Dünya starları, moda severlerin üzerinde bolca göreceğiz!






Gelelim konumuza. Missİst markasını bilmeyen var mı? Bilen demiyorum çünkü interneti aktif kullanan, online alışveriş sitelerini günlük, haftalık mutlaka ziyaret eden herkes bu markaya denk gelmiş ve almıştır. Benimde gardırobumda bir çok parça var bu markadan. Kendilerinin facebook sayfalarına girdiğimde gördüm ki marka isim değiştirmiş ve bireysel online satışa başlamış. Zaten uygun fiyatlarıyla bildiğim eski Missİst yeni Modaİnmoda birde %50 indirime girmiş! Bide kapıda ödeme başlayınca tadından yenmez mi, ee yenir elbet :)


Hem bu kadar trend hemde üstüme olan bir parçayı kaçırmadım hemen modainmoda.com dan sipariş verdim. Bu tarz modelde kazaklardan arayanlar için hemde öneri olsun ;)


Siz bu trendi sevdiniz mi?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. bu markanın 2 gömleği var bende
    severek kullanıyorum
    isim değiştirdiğini bilmiyordum bak
    şu tatlı çiçek desenleri olan beyaz kazak ve yıldızlıların hepsini çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de çok şeyi var özellikle yaz sezonunda bayağı var. Hem uygun hemde uzun ömürlüler! Öperim :)

      Sil
  2. Çok severim salaşlığı zaten :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)