L’Oréal ve Özgür Masur Tasarımı Fular

12/24/2013 05:59:00 ÖS

L’oreal ve Özgür Masur geçtiğimiz günlerde, başarılı bir işbirliğine imza atarak L’oreal Paris Wings Midnight maskaraya özel kelebekli fular tasarımını tanıttılar. Ünlü modacı Özgür Masur, L’oreal Paris Wings Midnight maskaranın yoğun siyah ve dolgunluğu ile kirpiklerde yaratığı kelebek etkisinden ilham alarak bu şık fuları tasarladı. Biz moda severlere ise, bundan keyif almak kaldı.




Fular, kumaş kalitesi ve renkleriyle öyle güzel tasarlanmış ki sade düz bir beyaz gömlek hatta bir T- shirtle bile zahmetsiz şıklık yakalamanız mümkün.



Duruşunu beğendiğim için, fuları genelde bağlamadan sadece boynuma atarak kullanıyorum. Böylece, kombinin vurucu parçasını öne çıkarmış oluyorum.



Eğer fularımı işe giderken kullanacaksam, o zaman boynuma bir kere doluyorum. Yine çok basit bir bağlama şekliyle şık bir sonuç elde ediyorum. Özgür Masur imzalı tasarımının başarısı sayesinde, zorlanmadan şık bir görünüm yakaladığım için dolabımın joker parçaları arasında yerini çoktan aldı.



Özetle, L’oreal Paris Wings Midnight maskara ile kirpiklerimde kelebek etkisini özel tasarım fularım ile tamamlıyorum. Sizde sınırlı sayıda üretilen Wings Midnight maskara konseptli bu şık fulara sahip olmak istiyorsanız, tüm seçkin parfümerilerden yapacağınız Wings maskara beraberinde herhangi bir L’oreal Paris makyaj ürünü almanız yeterli.

İçerik: pinkyfashionbeauty.blogspot.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)